početak GRADSKAINFO Хуманитарна фудбалска утакмица

Хуманитарна фудбалска утакмица

od nedelja
539 pregleda

humanitarna utakmica sloboda jedinstvo 5

У кабинету градоначелника Тихомира Петковића данас поподне био је пријем наших фудбалских асова који су дошли да подрже хуманитарну утакмицу између „Слободе“ и „Јединства“. Градоначелник је рекао да су Ужичани срећни да могу да буду домаћини нашим познатим фудбалским асовима и захвалио се што су подржали ову хуманитарну акцију за ужичког спортисту инвалида Александра Томашевића, за уградњу платформе у згради у којој живи.
Селектор репрезентације Радомир Ћурчић каже да се радо одазвао оваквој једној манифестацији.

radmoir ćurčić

– Захвалан сам што ме је Ужице позвало и радо смо се одазвали. Желимо да учествујемо на свакој хуманитарној утакмици, али нам, нажалост, време то не дозвољава. Овде ми је још веће задовољство, јер сам везан за „Слободу“ и школовање – рекао је Ћурчић.

vladimir petrović pižon

Владимир Петровић – Пижон, који ће највероватније бити капитен једне екипе, рекао је да му то и следи, јер је најстарији.
– Радо се увек одазивамо оваквим акцијама. Ту су дошли наши велики фудбалски асови и даћемо све од себе да ово пре свега буде игра која ће задовољити и нас и гледаоце – рекао је Пижон.

savo milošević

Саво Милошевић није имао у плану да игра, али ће морати због „притиска“ колега.
– Пре неки дан сам играо са ветеранима и још ме боле леђа. И сада ћу морати да играм. Даћу све од себе, ма колико играо. Имам овде фамилије и они ће доћи – рекао је Милошевић и на питање, да ли можемо да очекујемо неку атрактивну игру, рекао је да ће се потрудити да буде занимљиво.

humanitarna utakmica sloboda jedinstvo 2

Као функционер Фудбалског савеза Србије обећао је да ће прва утакмица коју наша репрезентација буде играла у Србији, бити на стадиону у Ужицу.
– Планирали смо да то буде 17. новембра, али су нам три екипе, Кипар, Нови Зеланд и Белорусија отказале. Сигурно ће бити утакмица и прва ће се играти у Ужицу, јер овај град има и добар стадион и заслужује један такав фудбалски меч – рекао је Милошевић.

З. Г.

humanitarna utakmica sloboda jedinstvo 3

humanitarna utakmica sloboda jedinstvo 4

humanitarna utakmica sloboda jedinstvo

HUMANITARNA UTAKMICA

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.