početak AKTUELNO DAN DIPLOMA

DAN DIPLOMA

od nedelja
986 pregleda

diplome jerkovic

ДАН ДИПЛОМА

22 Вукове дипломе у Душану

– Директор школе, Ратко Трмчић, истакао је да се целе школске године учитељи и наставници труде да унапреде квалитет наставе и побољшају рад школе –

Част и задовољство осећали су сви запослени ОШ „Душан Јерковић“ у Ужицу последњег наставног дана, 12. јуна 2015. године. Тада се организује Дан диплома, традиционално, већ 6 година у јуну, и то је можда за све ученике, учитеље и наставнике један од најсвечанијих дана, дан за памћење, дан када са поносом, у духу заједништва, можемо да истакнемо наше постигнуте резултате, као и да уручимо Вукове и посебне дипломе најбољим осмацима.
Директор школе, Ратко Трмчић, истакао је да се целе школске године учитељи и наставници труде да унапреде квалитет наставе и побољшају рад школе. „Тежимо да пружимо подршку и да свестрано развијамо ученичке потенцијале. Желимо да буду самостални у процесу учења, да напредују, проналазе сопствена решења и себи отварају нове видике“.
Преко 150 диплома ученика од III до VIII разреда који су освојили једно од прва три места на општинским и окружним такмичењима, разлог су за понос и признање. Они су најуспешнији ученици ове школске 2014/2015. године. Позвали су своје родитеље да присуствују кратком програму, где су могли да виде само делић умећа наших талентованих ученика.

diplome jerkovic 2

Најрасположенији те вечери били су ученици VIII разреда – носиоци посебних диплома и носиоци Вукових диплома. Председник Школског одбора Мирослав Познановић уручио је 22 Вукове дипломе и књиге нашим најбољим осмацима.
Директор школе Ратко Трмчић најуспешније ученике на Републичким такмичењима, Анастасију Бојовић, ученицу VII разреда за освојено III место из српског језика, и Игора Топаловића, за I место из хемије и I место на Српској хемијској олимпијади, наградио је књигама.
Са нестрпљењем се очекивало да саопшти име ђака генерације и честита му у име свих. Нисмо се много изненадили када смо чули да је то Игор Топаловић, који се истицао својом марљивошћу, знањем, пристојношћу и резултатима на многобројним такмичењима из четири предмета од V разреда, а он се изненадио јачином аплауза који се проламао.
Родитељима смо пожелели да увек буду задовољни и поносни својом децом, а нашим драгим осмацима да буду успешни на завршном испиту и увек са осмехом у будућем животу.

Тим за маркетинг школе
Мирјана Р. Пејовић

diplome jerkovic 3

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.