početak GRADSKA Фејсбук конкурс за најлепше двориште

Фејсбук конкурс за најлепше двориште

od nedelja
842 pregleda

БИРАМО НАЈЛЕПШЕ У ГРАДУ
Град Ужице је расписаo конкурс за најлепше градско и сеоско двориште, за најлепши балкон и терасу. Према речима Дуње Ђенић, члана Градског већа задужена за екологију, пријаве на конкурс се могу доставити Одељењу за заштиту животне средине и одрживи развој Града Ужица, на e-mail адресу [email protected]. За пријаву на конкурс неопходно је доставити три фотографије са основним подацима адресом и контакт телефоном. Рок за достављање фотографија је 16.06.2017.
– Избор најлепшег дворишта вршиће се гласањем на фејсбук страници Града Ужица. Фотографије пријављених учесника биће објављене 19.06.2017, а гласање ће трајати до 25.06.2017. године. Када се буду изабрали победници, наша комисија ће обићи та дворишта, терасе и балкона и онда потврдити награде – рекла је Ђенићка.
За победнике у три категорије, најлепше градско и сеоско двориште и најлепши балкон обезбеђене су награде, а прошлогодишњи победници немају право учешћа.
Додатне информације заинтересовани могу добити у канцеларији Градске управе за урбанизам изградњу и имовинско-правне послове, канцеларија број 6, на телефон 592-421 или на поменути е-mail.

З. Г.

EVO KAKO JE TO IZGLEDALO NA NAŠEM SAJTU PRETHODNIH GODINA

Biramo najlepšu terasu, dvorište, baštu…


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.