početak GRADSKAINFO Gradonačelnik o ostavci Snežane Janjić

Gradonačelnik o ostavci Snežane Janjić

od nedelja
518 pregleda
Tihomir Petković

Tihomir Petković

Konferenciji za novinare povodom najave rekonstrukcije šetalački staze prisustvovao je i gradonačelnik grada, Tihomir Petković, koji je prokomentarisao odluku o ostavci Snežane Janjić na mesto člana Gradskog veća zaduženog za ekologiju.

“Ostavka doktorke Sneže na mesto člana Veća za ekologiju je lični čin. Neko će imati razumevanja za to, neko neće, ali u svakom slučaju, ona je tako rešila i to poštujem. Ono što mislim da nije bilo u redu, jeste priča o uzrocima ostavke. Ja mogu da shvatim da joj se nije svidelo što je smenjen v.d. direktora u Gradskom kulturnom centru i njen stav da li je on dobro radio ili nije. Priča o tome da je imala problem u saradnji sa mnom kada je u pitanju njen posao kao član veća, mislim da nije istinita, bar po mom mišljenju. Moguće da ja nisam, zbog svakodnevne gužve, razumeo da imamo bilo kakav problem”, rekao je gospodin Petković, dodajući da se radovao kada je Snežanja Janjić dobila posao Gradskog većnika.

“Radovao sam se jer sam znao da je vredna i energična, i da želi time da se bavi. Ono što sam primetio i ono što sam joj rekao, to je da se mora uzeti u obzir celokupni interes, ne samo ličan. Mislim da smo imali dobru saradnju, a ono što je meni najviše zasmetalo je što mi nije najavila tu ostavku, bar taj dan. Mislim da sam toliko zaslužio ne zato što sam bio iznenađen, već zato što je to neka stvar ljudskog odnosa”, rekao je Petković.

Još uvek nije poznato ko će zameniti Snežanu Janjić na mestu Gradskog većnika zaduženog za ekologiju. Podsećamo, juče je na Skupštini grada, Snežana Janjić dala ostavku zbog smene v.d. direktora Gradskog kulturnog centra, Borisa Todorovića. Opširnije o tome u posebnoj vesti OVDE.

N. Kutlešić

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.