početak SATIRA Градски челници најавили да ће грађане примати у локалним кафанама

Градски челници најавили да ће грађане примати у локалним кафанама

od nedelja
502 pregleda

era kafana zatvorila finansijska

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:
-Ужички челници потпуно подржавају иницијативу премијера Вучића који је најавио да ће примати грађане по касарнама широм Србије и обећавају да ће, вођени његовим примером, учинити исту ствар тако што ће пријеме организовати по градским кафанама. Они истичу да је разговор са грађанима од пресудне важности за добро функционисање града и да је то најбољи начин да сагледају све проблеме са којима се они суочавају.
– Премијер Вучић је дошао на генијалну идеју да одвоји мало свог времена и саслуша који то проблеми муче наше грађане. Он је одлучио да разговаре са њима води у касарнама широм Србије, а пошто ми немамо ту могућност кафана се наметнула као логичан избор. Наиме, ужичка касарна је продата и на њеном месту само што није никао велелепни тржни центар који ће задовољити све потребе Ужичана гладних куповине, објаснили су ченици локалног СНС-а.  – Кафана је потпуно природан избор у овој ситуацији јер нам обезбеђује приличне уштеде, обзиром да градски челници у њима ионако проводе највише времена. Ускоро ће бити објављен списак кафана и термина у којима нас грађани могу пронаћи и том приликом добити могућност да изложе своје проблеме, кажу они.
Ужички напредњаци тврде да је ово потез који ће потпуно променити однос власти и грађана.
– Грађани се често осећају стегнуто приликом сусрета са представницима власти. Кафана нам пружа потпуно другачији амбијент у коме се сви ми осећамо опуштеније, па слободно развежемо језик и отворено кажемо оно што нас тишти. Очекујемо да ће тако реаговати и наши суграђани којима је овако дата могућност да изложе своје проблеме и јасно кажу шта их мучи, истичу ужички напредњаци.
Градски функционери позивају грађане да слободно обилазе кафане и разговарају са представницима власти. Такође, позивају их да воде рачуна о томе да власт не сме да се расипа новцем грађана и да зато, у свој буџет, обавезно укалкулишу кафански цех који ће платити приликом чашћавања представника грађана приликом ових разговора.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.