početak GRADSKAINFO Hladno pivo i Beogradski sindikat na Zlatiboru

Hladno pivo i Beogradski sindikat na Zlatiboru

od nedelja
622 pregleda

hillsup_letak_print

HILLS UP NA ZLATIBORU
Od 15. do 17.jula na Zlatiboru se održava treći po redu HillsUP muzički festival. Ove godine će, po prvi put, postojati dva festivalska stejdža. “Main Stage” će, kao i predhodnih godina, ugostiti najpoznatija imena rok I hip-hop scene dok će na “Haos u Šumi” bini  uz tehno zvuke i poseban vizuelni doživljaj posetici uživati do ranih jutarnih časova.

hills up zlatibor  5

Zvezda drugog dana Haosa u Šumi je Lea Dobričić. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva interakciju, intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Pored nje, rezidenti Samo Tvrdo I Rave Saver žurki Phill & Dansmore i Kent Explain će svojim specifičnim live nastupom trećeg dana zasigurno razdrmati publiku. Tagođe, energiju svojih setova DJ dvojci Wise D & Kobe, Calavera & Manya i Luka Vuković b2b Ivan Radojević ove godine podeliti sa posetiocima HillsUP festivala.

hills up zlatibor  4

Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja tehna i house muzike privući i nastupi Oyshe, Phunkmoda i DJ Munje kao i Girl Panic-a, Peter Portmana, Une Andree, Dumanye, Lene GLISH i mnogih drugih.
Nismo zaboravili ni na ljubitelje Progressive House I EDM zvuka. Oni će imati priliku da uživaju u nastupima Oakicha, Alexa & Moraxa, Pete Hursta kao i Loud ekipe na dnevnoj žurci drugog dana festivala.

hills up zlatibor  3

HillsUp I Haos podržavaju i promovišu talentovane i mlade pa je u toku konkurs za neafirmisane DJ-eve koji će imati priliku da nastupe na festivalu. Do sada je stigao veliki broj prijava a rok za prijave je 25. Maj. Više detalja o konkursu se može naći na Facebook stranici Haos u Šumi ili na sajtu www.hillsup.org.
Pored stejdža Haos u Šumi, na “Main Stage” dolaze: HLADNO PIVO, GOBLINI, DARKO RUNDEK, BEOGRADSKI SINDIKAT, ELEKTRIČNI ORGAZAM, RITAM NEREDA, DEL ARNO BEND i mnogi drugi.

hills up zlatibor  6

Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodisnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu sa sredinu jula meseca i da nam se pridruže da zajedno pravimo #haosušumi.

hills up zlatibor 2

Obavezna napomena je da su organizatori omladinska udruženja koja se između ostalog bave i zaštitom životne sredine tako da će se svakako postarati da celokupan događaj prođe uz poštovanje ekoloških principa i odgovornog odnosa prema životnoj sredini!
Sve karte po ceni od 1000 dinara su rasprodate i u ovoj fazi, po ceni od 1500 dinara za sva tri festivalska dana i obe bine može se kupiti putem sajta festivala.

hills up zlatibor

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.