početak GRADSKAINFO Хумано у нову годину

Хумано у нову годину

od nedelja
635 pregleda

ОШ „Стари град“
Као и претходних година у ОШ „ Стари град“, децембар је месец када ученици заједно са својим учитељима и наставницима, спроводе низ активности.
– Можемо се похвалити већ традиционалном хуманитарном активности, прикупљањем пакетића за децу лошијег материјалног стања. Поносни смо на све ученике, јер су још једном показали своју хуманост. Ученици продуженог боравка продајном изложбом, која се показала веома успешном, опремили су свој простор. Показала се велика мотивација ученика да својом креативношћу израде што више продајних предмета као што су новогодишње честитке, накит и друго – рекла је директорка Станимирка Смиљанић Раонић.
У издвојеном одељењу Турица одржала се новогодишња приредба као и маскенбал. Велики број ученика и родитеља, уживао је у одличном програму својих другара.
– Ученике у Волујцу, дужи низ година, пакетићима обрадује мештанин Радош Словић. Да не заборавим да су и деци запослених колега, уз пригодан програм, уручени пакетићи. Радујемо се што велики број ученика учествује у овим активностима и надамо се да ће се наведене манифестације још дуго спроводити у нашој школи- додала је директорка и пожелела деци и колегама, као и свим грађанима Ужица срећну Нову годину и Божић

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.