početak GRADSKA Изградњом новог суда јачамо регионалну снагу Ужица!

Изградњом новог суда јачамо регионалну снагу Ужица!

od nedelja
717 pregleda

gradonačelnik tihomir petković tihiМИНИСТАРСТВО УЖИЧКЕ ПРАВДЕ – ЈАЧАЊЕ РЕГИОНАЛНЕ СНАГЕ!

У Улици Марије Маге Магазиновић, на месту где је некада била зграда Хемијског чишћење, почело је рушење те зграде и тиме означен почетак радова на новој згради Привредног и Прекршајног суда. Радове су отворили градоначелник Ужица Тихомир Петковић и помоћник министра правде Славица Јелача.
– Будућа зграда ће имати бруто површину од 2.600 метара квадратних, а радове, које изводи предузеће „Златибор градња“, биће завршени за 12 месеци. Тиме ће се обезбедити бољи услови за функционисање ужичке правде. Вредност свеукупних радова је око 200 милиона динара и то је највећа инвестиција, после реконструкције Фабрике воде, која је планирана за наредну годину. Важно је да је то инвестиција која ће допринети појачавање регионалне снаге Ужица, јер су раније неке значејне институције, попут Електродистрибуције, отишле из града. Сада смо добили ПТТ центар за Ужице, Шабац и Ваљево – рекао је Петковић и додао је да је град за један дан успео да изда грађевинску дозволу за ове радове.
Помоћник министра правде Славица Јелеча рекла је да је Миистарство правде у последње три године кренуло пуно да ради на новим објектима и да реконструише постојеће, јер је правосуђе било у доста тешким условима и без довољно капацитета за правилан рад. Додала је да су у Ужицу судови и Тужилаштво у простору који припада МУП-у.

З. Г.
tihomir petković gradnja prekršajnog i privrednog suda

tihomir petković gradnja prekršajnog i privrednog suda2

tihomir petković gradnja prekršajnog i privrednog suda3

tihomir petković gradnja prekršajnog i privrednog suda5

tihomir petković gradnja prekršajnog i privrednog suda6

tihomir petković gradnja prekršajnog i privrednog suda7

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.