početak SPORT KARATE KLUB UŽICE

KARATE KLUB UŽICE

od nedelja
1,1K pregleda

Druzina

Нове медаље представника КК „Ужице“

Злато за Лидију и Лазара

– Тренер Милош Ршумовић задовољан постигнутим –

У Чачку је током 24. и 25. априла одржан традиционални, 44. по реду „Златни појас Чачка“ у организацији Карате клуба „Борац“. Ово такмичење је најпрестижније у земљи и, по речима људи из Каракте клуба „Ужице“ налази се међу три најбоља турнира у Европи.

Првог дана викенда наступали су сениори, кадети и јуниори из 18 земаља Европе. Представница Карате клуба „Ужице“ Наташа Влаховић је у конкуренцији млађих сениорки, у категорији до 61 килограма, достојно репрезентовала Клуб и освојила треће место и бронзану медаљу.

Одржано је и такмичење за најмлађе учеснике. У конкуренцији 800 такмичара из 78 клубова који су на такмичење дошли из земље и иностранства. Четири медаље освојили су ученици Милоша Ршумовића. У катама прво место и златну медаљу освојила је Лидија Трмчић у конкуренцији такмичара који поседују браон појас, а иста такмичарка освојила је и треће место и бронзану медаљу у апсолутној нивоу. Десетогодишњи Лазар Даничић освојио је прво место и златну медаљу, док су трећа места и бронзана одличја освојиле Лазарове вршњакиње Петра Гајић и Марија Бајић.

У бормбама Борис Пејковић, у конкуренцији такмичара до 45 килограма који су рођени 2004. године освојио је друго место и сребрну медаљу. Након три добијене борбе он је у финалу поражен од представника Црне Горе.

Одмах након завршеног турнира, за „Ужичку недељу“ постигнуте резултате ужичког клуба прокоментарисао је тренер Карате клуба „Ужице“ Милош Ршумовић.

– Прво, хвала Вам што сте дошли да отпратите овај догађај. Морам казати да сам задовољан постигнутим резултатима на „Златном појасу Чачка“. Ја и моје колеге подижемо форму такмичара које наредног месеца очекује Првенство Србије и Куп Србије. Карате клуб „Ужице“ у овој години слави велики јубилеј, а то је 45 година постојања, па се надам да ће и резултати у овој години бити у складу са традицијом коју наш Клуб поседује. – закључује први стратег Карате клуба „Ужице“ Милош Ршумовић.

Милан Ђокић – Соко

Фото Живан Ршумовић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.