početak GRADSKA Кефалице за градоначелника

Кефалице за градоначелника

od nedelja
556 pregleda

img_0672

Дечија недеља
Поводом обележавања Дечије недеље, која ће се и ове године традиционалкно, у оквиру обележавања Дана града, окончати маскенбалом на ужичком тргу, градоначелник Ужица Тихомир Петковић, примио је децу и васпитачице ужичких вртића, којима је пожелео добродошлицу у градску кућу.
– Децо, желим вам да будете здрави, срећни и весели, да волите своју земљу Србију и свој град Ужице. Желим вам будете добри ђаци и урадите нешто добро за своју замљу и свој град, и да сутра неко од вас, уместо мене, као градоначелник Ужица, решава проблеме нашег града.

img_0673

Ово последње што је градоначелник рекао, ужичка деца су са посебним одобравањем поздравила, будући да је већина дигла руку када их је градоначелник питао ко би желео да буде градоначелник Ужица када порасте.
Петковић је додао да ове године градска власт, на жалост, неће успети да заврши вртиће на Пори и Белој Земљи, али да ће радови на оба вртића поуздано бити готови идуће године, захваљујући кинеској донацији од 340.000 евра.

img_0699

Директорка установе Дечији вртић, Лела Ковачевић, захвалила се градоначелнику на пријему и позвала децу да кажу шта они мисле ко је градоначелник. Било је бриљантних одговора, попут оних у чувеној тв емисији „Кефалица“, а нашим читаоцима преносимо најинтересантније „Он је главан у земљи“, „Он говори шта ће ко да ради“, „Човек што је на телевизији и каже шта да се ради“, „Он је најглавнији у граду“, „Он брине о кућама“, „Особа која има пуно пара и иде да прича са другим председницима“, „Онај што гледа шта је покварено и то поправи“, „Онај што чува Србију“, „Онај што држи нашу државу“, „Градоначелник је председник Ужица“, „Онај који влада светом“, „Градоначелник је онај што прича пред људима“, „То је онај чико који увек иде негде и испитује нешто“.

Љ.К.

img_0674 img_0675 img_0677 img_0680 img_0681 img_0686 img_0693

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.