početak AKTUELNO LIDL JEDINI UPLATIO DEPOZIT

LIDL JEDINI UPLATIO DEPOZIT

od nedelja
641 pregleda

zoran adzic

Конкурс за плац у Крчагову

Лидл уплатио депозит

Према речима Зорана Аџића, градског већника задуженог за буџет и финанасије, на јавни позив Града Ужица за продају локације у Крчагову, на месту Касарне Четврти пук, јавила се само компанија Лидл из Немачке.
– Услов из јавног позива је била уплата од 25 % депозита, од суме 601.000 евра, који је Лидл уплатио у року. Јуче су отворене понуде и комисија је констатовала да је понуда заснована на закону и Градска управа је послала, како то процедура у овом случају налаже, понуду градском правобраниоцу, да провери да ли су сви услови из јавног позива испуњени, пошто је овде реч о отуђењу имовине. По јавном позиву, имамо рок од тридесет дана да донесемо одлуку. Чим се правобранилаштво изјасни, одлука иде на Градско веће, па на Скупштину, после чега може да се потпише купопродајни уговор, када ће и купац уплатити целокупну суму за ову локацију- рекао је у изјави за УН Аџић.
Незванично, немачки инвеститор са изградњом овог објекта требало би да почне крајем године, а објекат да буде пуштен у рад идећег пролећа, међутим те информације нису поврђене.

Љ.К.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.