početak GRADSKA „Лот Лоријен“ одржао концерт

„Лот Лоријен“ одржао концерт

od nedelja
853 pregleda

ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ
Плесни студио „Лот Лоријен“ своју завршну сезону завршио је великим концертом у среду, 5. јуна 2019. године, у Градском културном центру. Пред многобројном публиком на сцени велике сале било је око 60 чланова клуба. Бојан Ђерић, власник и учитељ плеса, каже да је веома задовољан протеклом сезоном.
– Текућу плесну сезону полако приводимо крају. Као шлаг на торту, као и сваке године, организујемо завршни концерт. Ове године смо на сцени имали рекордних 60 играча. Иначе, клуб окупља безмало 80 чланова узраста од 5-55 година. Највећи број су деца школског узраста, као и двадесетак одраслих. Надамо се да ће се број одраслих повећати у следећој сезони и да ћемо поред плеса и латино фитнеса следеће године видети и хопере сениоре на сцени, зашто да не? – рекао је Ђерић.


Чланови клуба су били на више такмичења и донели много пехара и медаља.
– Као и претходних година за нама је бурна такмичарска сезона. Да не набрајам све, прваци у street show формацијама и вицешампиони у hip-hop група у јуниорској категорији, прваци zumba show одрасли, вицешамиони у више категорија street show duo i solo, bachata и latin show, hip hop група деца итд. Квалификовали смо се за Европско првенство у плесовима у пару, које се одржава у Сарајеву почетком новембра, а очекује нас такође у новембру међународно такмичење у Прагу – набројао је Бојан Ђерић.

З. Г.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.