početak GRADSKAINFO Наташа друга у Србији

Наташа друга у Србији

od nedelja
530 pregleda

KARATE KLUB UŽICE NATAŠA VLAHOVIĆ

У недељу 29. новембра у Чачку је одржано Првенство Србије у каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре у мушкој и женској конкуренцији. Чланови КК „Ужице“ освојили су једну медаљу, изгубили у два полуфинална сусрета и достојно представили клуб и град.
У конкуренцији млађих сениорки у категорији до 61 килограм друго место и сребрну медаљу освојила је Наташа Влаховић. Она је до тог одличја стигла савладавши такмичарке из Куле и Младеновца, а у финалу је поражена од ривалке из „Књаза“.
У конкуренцији кадета, у категорији до 63 килограма, након три победе, у полуфиналу је поражен Василије Негић. Он је до полуфиналне борбе, савладао три противника, а борби за треће место није имао среће да се окити бронзаном медаљом.
У конкуренцији јуниора у категорији до 76 килограма, после две сјајне победе у задњим секундама, Жељко Јовановић је у полуфиналу поражен од такмичара из Зрењанина, а у борби за треће место од ривалал из Рашке.
Брат и сестра Михајло и Љубица Бацетић су незаслужено испали већ у првом колу. По неким мишљењима незаслужено.
За „Ужичку недељу“ резултате такмичара КК „Ужице“ прокоментарисао је њихов тренер Милош Ршумовић:
– Наташа је још једном показала да је у својој категорији у самом врху српског каратеа. Очекивао сам медаље од Василија Негића и Михајла Бацетића, пошто сам од њих двојице навикао да освајају медаље на првенствима Србије. Фалило нам је и мало спортске среће.

Милан Ђокић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.