početak GRADSKAINFO Слобода – Дунав 77-83

Слобода – Дунав 77-83

od nedelja
528 pregleda

KK SLOBODA

Слобода – Дунав 77-83 (23-22, 21-26, 25-15, 8-20)
Слобода: Ђурић 11, Јовановић 8, Анђић 4, Ћирић 8, Жунић, Кнежевић, Арнаутовић 15, Николић 20, Темелковски, Ђокић 11.
Дунав: Михајловић, Шоћанац 16, Рудан 7, Зорчић 22, Турукало 7, Вуковић 4, Поповић 4, Миљковић 16, Дугосија 7, Васић.
У утакмици са доста преокрета срећнија је била екипа „Дунава“. Након прве четвртине водили су Ужичани, али је до полувремена „Дунав“ преокренуо резултат. Након критика у свлачионици кошаркаши „Слободе“ преокрећу резултат, али је то недовољно за победу над екипом из Старих Бановаца. У последњој четвртини Старобановчани стичу одлучујућу предност, добивши тај период утакмице резулатом 20-8.
Тренер Кошаркашког клуба „Слобода“ Милош Обреновић: Они су у већем делу утакмице били бољи. Ми смо трећу четвртину одиграли у жељеном ритму, са жељеном енергијом, паметнијим решењима у нападу. То је резултирало нашом предношћу на крају треће четвртине. Али у четвртој четвртини смо се вратили у онај колосек у ком смо били у већем делу првог полувремена и то је резултирало да искусна екипа „Дунава“, која зна да игра и на страни, што су показали и до сада. Икскористили су наше грешке и шансу коју смо им указали да преломе утакмицу и реше је у своју корист. Опет се на утакмици осећају кадровски проблеми које имамо у тренажном процесу. Имали смо само девет играча на располагању, а већи део недеље са осам и мање на тренингу. То је реалност са којом морамо да се суочимо и мислим да су момци извукли максимум. У тим условима нам је доста отежана припрема утакмице и тренинга. Ипак, ова екипа је до сада имала скор 5-2 и нису случајно трећи на табели. Остало нам је да решимо неке кадросвке проблеме и из ове ситуације извучемо максимум. Идемо сада у Ниш истоименој екипи, која до сада нема победу да покушамо да победимо. Неће то бити лака утакмица, јер за нас више не постоји ни једна лака утакмица. Покушаћемо да дамо максимум и да се надамо да ће то бити довољно да добијемо утакмицу.
Играч КК „Слобода“ Вук Јовановић: Наравно да нисам задовољан резултатом пошто сам очекивао победу. Она би нам помогла да останемо при врху табеле, али нисмо били довољно сконцентрисани. Ометају нас и повреде. Немамо играча ни за тренинг „пет на пет“ тако да нисмо могли да урадимо све што смо желели. Наравно, то није оправдање, али су чињенице. У Нишу идемо на победу и очекујем да ћемо је тренер, ја и моји саиграчи остварити.

Милан Ђокић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.