početak AKTUELNO NEONATOLOGIJA LEPŠA NEGO IKAD

NEONATOLOGIJA LEPŠA NEGO IKAD

od nedelja
1,4K pregleda
Zoran Milovanović

Zoran Milovanović

U subotu je izvojevana još jedna pobeda u Odeljenju neonatologije OB Užice.Završeno je kompletno krečenje odeljenja, tapaciranje jednog dela postojećeg nameštaja i stola za povijanje beba.

Sve ovo je postignuto uz veliko i nesebično angažovanje nove načelnice Odeljenja dr.Nataše Đurković i donacije nasih humanih sugrađana Mane Gardić kome ovo nije prvi put da pomaže neonatologiji i firme ”Atlas” doo iz Sevojna .

ODELJENJE NEONATOLOGIJE

ODELJENJE NEONATOLOGIJE

Hvala Vam svima koji ste na bilo koji način pomogli da naša neonatologija bude jedna od najopremljenijih u Srbiji i da se svim prevremeno rođenim bebama sa teritorije Zlatiborskog okruga i šire /sever Crne gore i istočni deo Republike Srpske/ bude pružena adekvatna nega. Za koji dan stižu” tetra pelene” koje po ko zna koji put donira naše fenomenalno udruženje ”Klub 3 ”, koje mahom čine divni i humani penzioneri grada Uzica. Svi ostali zainteresovani građani Užica i Zlatiborskog okruga za bilo koju vrstu donacije za ovo sjajno odeljenje mogu da mi se jave na telefon 064/61 33 066.

Zoran Milovanović

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.