početak GRADSKAINFO NEXT FESTIVAL ZA UDRUŽENJE RODITELJ

NEXT FESTIVAL ZA UDRUŽENJE RODITELJ

od nedelja
578 pregleda

11054861_565782123563836_7621775283635225295_o

Трећи Некст фестивал у Ужицу 24. и 25. априла

Бег од свакодневнице

Трећу годину за редом у Ужицу се одржава Некст фестивал, на радост бројних љубитеља рокенрола и електронског звука. У Градском култруном центру током 24. и 25. априла биће постављена два стејџа, на којима ће наступати водећа имена регионалне музичке сцене. Примарани циљ фестивала, као и претходних година, остаје хуманитарни- сав приход од улазница намењен је социјално угроженим лицима.
За позитивну фестиваласку атмосферу на трећем Некст фестивалу задужени су Грамофонџије Лајв Експиријенс, Били Андол, Исказ, Синтезија, Хаџи Продане Душе, ТХЦФ, Флуид Андергарунд, Стерео Банана и Убрзо Потом. За добар електронски звук током трајања Некст фестивала, одговорни су Мањане, Душан Качаревић, Игор Јадранин, Милош Павловић Реген, Вајс Де и Кобе, Лука Вуковић Б2Б, Иван Радојевић, Иван Печеничић и многи други.
Састав Били Андол истакао је пред наступ на овогодишњем Некст фестивалу
– Сјајно је свирати негде где знамо да приход од свирке иде људима којима то треба. То даје фестивалу додатну вредност и уметницима неку врсту слободе. Сви се бавимо овим да би покренули или променили неке ствари.
Били Андол тренутно припрема трећи студијски албум под називом Линије, нови видео и и турнеју по региону. И, наравно, радује се трећем наступу у Ужицу!
Сав приход од улазница Некст фестивала ове године намењен је Удружењу Родитељ-Ужице, односно најугроженијим породицама. Некст фестивал је 2013. године организован у сарадњи са Фондом Б92 и акцијом Битка за бебе и породилишта, када је сав приход добило ужичко породилиште и купљен ЦТГ апарат. Прошле године, захваљујући Некст фестивалу, Удружење Анђели добило је средства за опремање просторија за ментално недовољно развијена лица. Улазнице се могу наћи у претпродаји у Градском културном центру Ужице и Вин Вин продавницама широм Србије.

 


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.