početak GRADSKA NOVOGODIŠNJI COCA-COLA KARAVAN POSETIO UŽICE

NOVOGODIŠNJI COCA-COLA KARAVAN POSETIO UŽICE

od nedelja
768 pregleda

Coca-Cola karavan i Deda Mraz stizu u Uzice

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
NOVOGODIŠNJI COCA-COLA KARAVAN POSETIO UŽICE U HUMANOJ MISIJI PRIKUPLJANJA KNJIGA ZA DECU BEZ RODITELJA

Užice, 21. decembar 2015 – Novogodišnji Coca-Cola karavan je krenuo na svoju dobrotvornu misiju kroz 10 gradova, s ciljem prikupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja, a na svom putu svratio je i u Užice. U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompaija Coca-Cola je preuredila po jednu prostoriju u domovima širom Srbije kojima će biti upućena i donacija u knjigama po završetku karavana 01. januara 2016. Prikupljene knjige, nakon završetka karavana, biće distribuirane Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Beograd i Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu. U ovim domovima, preuređena je po jedna prostorija u kojoj će deca imati prilike da se druže, čitaju i rastu.

Fotografisanje sa Deda Mrazom

„Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja podržava kompanije i preduzeća koja dobrovoljno nadilaze svoje ekonomske ciljeve i humanitarnim aktivnostima se uključuju u rešavanje društvenih problema. Zbog toga Ministarstvo sa zadovoljstvom učestvuje u novogodišnjem humanitarnom karavanu – novoj akciji kompanije Coca-Cola. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja zahvalno je svakoj kompaniji koja prepozna značaj društvene odgovornosti i angažuje se na negovanju humanih vrednosti u zajednici u kojoj posluje“, kako navode u resornom ministarstvu.

Coca-Cola humanitarni karavan u Uzicu

Posetioci karavana su na Gradskom trgu imali priliku da se zabavljaju uz dečju predstavu, nastup domaćih YouTube Zvezda, koncert finalista ovogodišnjeg X Faktora, kao i da se slikaju sa Deda Mrazom, a najmlađi posetioci koji su doneli knjige dobili su i simboličan poklon.

Deda Mraz u Uzicu

„Zahvaljujemo građanima Užica koji su se u velikom broju odazvali našem pozivu da dođu na karavan, podrže našu dobrotvornu misiju i pomognu da mališanima u domovima ove novogodišnje praznike učinimo lepšim. Coca-Cola karavan koji nastavlja svoj put kroz Srbiju ima za cilj da svim građanima donese radost praznika i ujedini nas u plemenitom cilju. Veliku podršku ovoj akciji pružili su nam izdavačka kuća „Laguna“, kao i kompanije Canon i DexyCo, kao partneri karavana“, izjavila je Milica Stefanović, predstavnica kompanije Coca-Cola.
Novogodišnji Coca-Cola karavan je u Užicu prikupio veliki broj knjiga, a značajnu podršku ovoj humanitarnoj misiji pružile su osnovne škole „Slobodan Sekulić“, „Nada Matić“ i „Stari Grad“.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.