početak EKONOMIJA ODRŽAN STIHL SHOW U UŽICU

ODRŽAN STIHL SHOW U UŽICU

od nedelja
1,2K pregleda

U subotu, 27. septembra, održan je STIHL takmičarski karavan u Užicu.

STIHL takmičarski karavan je svakom ljubitelju sporta, igre i zabave pružio priliku da u jednoj od dve takmičarske kategorije testira sopstvenu snagu i spretnost. Tako su brojni posetioci odabrali STIHL motornu testeru ili STIHL duvač za lišće i kroz takmičarske igre pokazali svoju veštinu, jačinu i brzinu u dve kategorije – Motorna testera i Lavirint.

Takmičenje se održalo uz veliki broj Užičana koji su se nadmetali za titulu najboljeg i zanimljive STIHL nagrade, ipak u kategoriji Lavirint pobedu je zaslužio Aleksandar Đoković, dok je u kategoriji Motorna testera najviše bodova osvojio Aleksandar Lukić. Pobednicima su dodeljene STIHL diplome i vredne nagrade.

Ipak, značajnija je činjenica da su se oba Aleksandra, kao pobednici karavana u Užicu, kvalifikovali za ukupnog pobednika STIHL takmičarskog karavana, koji je svoju potragu za najboljima započeo u Novom Bečeju, a nakon Kučeva, Osečine, Leskovca, Bijelog Polja, Mrčajevaca, Šapca i Užica, nastavlja je u još 2 grada Srbije i Crne Gore.

Ukupni pobednici karavana će tako u oktobru osvojiti glavnu nagradu STIHL motornu testeru ili STIHL duvač za lišće, u zavisnosti od kategorije u kojoj su se takmičili.

Sve rezultate, nove pobednike, fotografije i najave sledećih gradova svi zainteresovani mogu pratiti na FB straniciSTIHL takmičarski karavan.

Sledeća manifestacija u okviru STIHL takmičarskog karavana očekuje nas već 2. oktobra u Podgorici.

Pravi izazovi i nezaboravno iskustvo i tada očekuju sve koji žele da pokažu svoju snagu i snalažljivost!

Vi ste na potezu!

Sa današnje prezentacije…

Foto Milan Mijušković


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.