Пети HillsUP од 9. до 11. августа

- Пети златиборски HillsUp фестивал ове године биће одржан од 9. до 11. августа. Програм је као и ранијих година разноврстан, а публика ће моћи да види и чује неке од најпопуларнијих извођача на регионалној рок и електро сцени -

На главној бини ће се, у три дана фестивала , представити Амнезија, Вива Вопс, победници зајечарске Гитаријаде Хаџи Продане Душе, легендарна Рибља Чорба, Кербер, апостол тропикализма Ђура са својим Морнарима, бескрајно забавни Бркови, Никола Врањковић, а на брдо опет долазе Гоблини, Мортал Комбат и Партибрејкерс, групе чији наступи су претходних година одушевили публику.


Већ чувена бина у шуми је и овај пут резервисана за најатрактивније извођаче домаће техно сцене. Вероватно најзвучнија имена су Илија Ђоковић и Andre Meler, а поред њих музику ће вртети Tinik, Calavera Manua, Lena Glish, Peter Portman и многи други.
Поред музичког дела, током фестивала ће, традиционално, бити одржан турнир у баскету 3 на 3, а сви који желе да упознају природне лепоте Златибора и искушају своју физичку спремност имаће прилику да учествују у трци у планинском оријентирингу.


Као и сваке године, могуће је пронаћи смештај у кампу у непосредној близини места на коме се одржава фестивал.
Све информације о картама, смештају и распореду наступа могу се нaћи на сајту фестивала

http://www.hillsup.org/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.