početak SATIRA Петковић тврди да само ужичке партије имају право да користе Поникве током кампање

Петковић тврди да само ужичке партије имају право да користе Поникве током кампање

od nedelja
491 pregleda

ponikve 2

bojan-savicАГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:
– Градоначелник Ужица, Тихомир Петковић изразио је незадовољство због организовања Регионалне конференције о Аеродрому Поникве јер, по његовим речима, само ужичке партије имају право да га употребљавају током предизборне кампање. Ова конференција је организована на Златибору у организацији Општине Чајетина, а Петковић сматра да је она део председничке кампање првог човека ове варошице Милана Стаматовића.
-Стаматовић  користи Аеродром Поникве као предизборни адут у склопу своје председничке кампање што није коректно према ужичким партијама, поготову онима на власти – истиче Петковић  – Поникве се налазе на териотрији општине Ужице и само партије из нашег града имају право да га користе током кампање. На шта би личило да ја обећавам изградњу гондоле на Златибору или укључивање Сушичких врела у чајетински водоводни систем? Морамо се држати неких принципа у политичкој борби и јасно разграничити надлежност приликом давања обећања – истакао је градоначелник.
Он подсећа да пројекат регионалног аеродрома има подршку надлежних министарстава и премијера лично и очекује да ће он свој пун потенцијал остварити већ током председничке кампање која нас ускоро очекује.
  -Премијер Александар Вучић је више пута истакао да подржава нашу политику везану за ревитализацију овог аеродрома и његово стављање у функцију цивилног саобраћаја. Током кампање за парламантарне изборе, више пута је истицао и да ће он са радом почети већ првог септембра ове године. Срећом, то се није остварило што нам омогућава да обећања о завршетку радова на њему користимо током наредних изборних циклуса. Због свега што сам навео, поручио бих господину Стаматовићу да гледа у своје двориште, “Поникве” остави ужичким политичарима и да, током кампање, не подсећа да наши грађани имају воду захваљујући Општини Чајетина и тако злоупотребљава  тешку ситуацију у којој се налазимо, јасно је поручио Петковић.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.