Петковић тврди да само ужичке партије имају право да користе Поникве током кампање

ponikve 2

bojan-savicАГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:
– Градоначелник Ужица, Тихомир Петковић изразио је незадовољство због организовања Регионалне конференције о Аеродрому Поникве јер, по његовим речима, само ужичке партије имају право да га употребљавају током предизборне кампање. Ова конференција је организована на Златибору у организацији Општине Чајетина, а Петковић сматра да је она део председничке кампање првог човека ове варошице Милана Стаматовића.
-Стаматовић  користи Аеродром Поникве као предизборни адут у склопу своје председничке кампање што није коректно према ужичким партијама, поготову онима на власти – истиче Петковић  – Поникве се налазе на териотрији општине Ужице и само партије из нашег града имају право да га користе током кампање. На шта би личило да ја обећавам изградњу гондоле на Златибору или укључивање Сушичких врела у чајетински водоводни систем? Морамо се држати неких принципа у политичкој борби и јасно разграничити надлежност приликом давања обећања – истакао је градоначелник.
Он подсећа да пројекат регионалног аеродрома има подршку надлежних министарстава и премијера лично и очекује да ће он свој пун потенцијал остварити већ током председничке кампање која нас ускоро очекује.
  -Премијер Александар Вучић је више пута истакао да подржава нашу политику везану за ревитализацију овог аеродрома и његово стављање у функцију цивилног саобраћаја. Током кампање за парламантарне изборе, више пута је истицао и да ће он са радом почети већ првог септембра ове године. Срећом, то се није остварило што нам омогућава да обећања о завршетку радова на њему користимо током наредних изборних циклуса. Због свега што сам навео, поручио бих господину Стаматовићу да гледа у своје двориште, „Поникве“ остави ужичким политичарима и да, током кампање, не подсећа да наши грађани имају воду захваљујући Општини Чајетина и тако злоупотребљава  тешку ситуацију у којој се налазимо, јасно је поручио Петковић.

Бојан Савић

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.