početak GRADSKA Pilates za trudnice

Pilates za trudnice

od nedelja
610 pregleda

UDRUŽENJE RODITELJ
Pilates za trudnice se već godinama sa uspehom održava u organizaciji Udruženja Roditelj, a u okviru psiho-fizičke pripreme trudnica u savetovalištu za žene užičkog dispanzera, utorkom.
Prema rečima načelnice ginekološko-akušerske službe, dr Vesne Misailović, saradnja je značajna, a škola za roditeljstvo, sa svim zastupljenim temama, uvek posećena od strane budućih majki.
Dr Aleksandar Raketić, zastupnik firme Bio Save, koji je budućim majkama prezentovao mogućnosti skladištenja matičnih ćelija , ovom prilikom donirao nove strunjače i pilates lopte, kao i relaks jastuke za trudnice.
Zahvaljujući firmama Vinex etil i Wagen auto, prostor je obogaćen i novim rekvizitima, poput obručeva i rastegljivih fitnes traka za vežbanje. Potom je savetnica za montiranja dečijih auto-sedišta, članica Udruženja Roditelj, Gordana Kojadinović, ukratko demonstrirala pravilne načine postavljanja svih tipova auto sedišta, kao i pravilno vezivanje dece u njima. Ona tokom godine obavlja besplatne preglede i montiranja za savesne sugradjane u firmi Gazela auto.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.