početak AKTUELNO PODELA ĐAČKIH KNJIŽICA

PODELA ĐAČKIH KNJIŽICA

od nedelja
928 pregleda

Za rastanak - 01

ВИДОВДАНСКА ПОДЕЛА КЊИЖИЦА У ДУШАНУ

И растанак и нови почетак

– Морамо се узајамно поштовати и подржавати, јер је то неопходно – закључује Слађана Ђикановић –

Sladjana Djikanovic

У недељу, на Видовдан, 139 ученика четвртог разреда ОШ „Душан Јерковић“, распоређених у пет одељења, добили су ђачке књижице. Тим поводом, потписник ових редова посетио је одељење IV-5 и њихову учитељицу Слађану Ђикановић, која је презадовољна успехом и резултатима ученика, али каже да услови у школи могли бити бољи. Првенствено мисли на фискултурну салу.

Pred dodelu knjizica - 02

– Сваки крај школске године натера нас да се подсетимо почетка. Срећна сам, јер видим да је код ових младих људи та година велика и да се рад њих и њихових родитеља, али и нас учитеља види у сваком њиховом дану, речју, осмеху. Деца су приоритет у сваком погледу и мислим да сви улажемо доста у њих. Наша награда је да их сутра видимо првенствено и као добре, поштене и успешне људе. Свако дете у себи крије неки потенцијал, а ми смо ту да то препознамо, усмеримо и развијемо. Надам се да ће сви остварити снове, а наша обавеза је да им у томе помогнемо. У овом млађем узрасту посебно су занимљиви у наивности, искрености и волела бих да што дуже остану деца. Надам се да су они, а посебно родитељи, свесни нашег труда да их заједно изведемо на, такозвани, прави пут. Морамо се узајамно поштовати и подржавати, јер је то неопходно. – закључује Слађана Ђикановић.

Pred dodelu knjizica - 01

Како ученици доживљавају крај дружења са учитељицом прича Невена Цицварић.
– У исто време сам и тужна што се растајемо са учитељицом, али сам и срећна што је то нови почетак. Другачије ћемо учити и све друго неће бити исто. Пуно ми је жао ми је што се растајем од учитељице. Четири године смо се баш добро слагали. Мислим да ће наставници бити добри и највише ћу волети географију, јер је моја мама предаје у севојничкој школи.

Милан Ђокић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.