početak AKTUELNO SELECT MODEL U GIMNAZIJI

SELECT MODEL U GIMNAZIJI

od nedelja
762 pregleda

MODNA REVIJA

СЕЛЕКТ МОДЕЛС У УЖИЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

Будуће манекенке и манекени

У недељу, 31. маја 2015. године, у ужичкој гимназији, у организацији модне куће „Селект моделс“, одржан је избор за младе манекене и манекенке. Деца су сврстана у две групе. У групи старијих било је шест, а млађих 26. У конкуренцији старијих прошло је пет такмичара, а у млађој групи нису прошла само два дечака. Уговоре са родитељима деце модна кућа „Селект моделс“ потписују се у уторак 02. jуна 2015. Иначе, у првом кругу овог такмичења било је око 160 млађих и око 120 старијих манекенки и манекена.
Организација није била на врхунском нивоу. Деца су долазила до самог тола жирија, иако је требало да буду удаљена три-четири метра, дипломе су дељене одмах уместо на крају, па је то одузело много времена… Често се није знало како се које дете зове, па су их мешали. Ипак, општи утисак је позитиван. И публике је било у завидном броју – бабе, деде, маме, тате, чак и један стриц. Треба похвалити и лепу девојчицу у црвеном сакоу, која је прозивала децу да изађу на бину, као и труд деце, која су се лепо обукли за ово такмичење.
Најсимпатичнија је била девојчица од око шест гпдина, која је већ на бини стала пред фотоапарат и пожелела да се слика, што јој је и удовољено. Њену фотографију објављујемо у овом броју.

Милан Ђокић – Соко

MODNA REVIJA 2

MODNA REVIJA 3

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.