početak GRADSKA Сребрна одбојкашица

Сребрна одбојкашица

od nedelja
1,2K pregleda

prijem grad užice tijana malešević 2 za sajt

Пријем за Тијану Малешевић
– Ужице је један од градова у свету, који може да се похвали што је имао учеснике олимпијских игара, и не само учеснике, већ и оне који су свом граду и својој земљи донели олимпијску медаљу. То је пре неколико година био Андрија Златић, који је у стрељаштву освојио бронзану медаљу, а ове године у Рио Де Жанеиру, одбојкашица Тијана Малешевић – овим речима је, поводом свечаног пријема за репрезентативку Србије у женској одбојци, градоначелник Ужица Тихомир Петковић, започео обраћање новинарима.

tijana maleševic za sajt

Он је додао да је срећан што је види у свом кабинету и што може лично да јој честита на освојеној медаљи.
– Желим да јој се захвалим и што је, захваљујући њеном успеху и успеху њених колегиница из репрезентације, за Ужице чуо цео свет и што се о ужичкој одбојци још увек прича. Ужичка женска одбојка је један од наших најуспешнијих спортова. Велике одбојкашице су поникле из овог града, попут Ане Јокановић, Весне Читаковић, Јоване Весовић, Наташе Крсмановић, Сузане Ћебић и, да ми не замере друге које нисам поменуо, а огроман допринос је дао и тренер Дарко Закоч – рекао је Петковић.

prijem grad užice tijana malešević 3 za sajt

– Они који ме мало више познају, знају колико волим Ужице и колико сам поносна што сам из овог града. Где год да сам играла, сви знају где је Ужице и где је Србија. Пресрећна сам што имам част да донесем олимпијску медаљу у овај град, и трудићу се да наставим стопама којим тренутно корачам. Ова сребрна медаља је велики подстрек за све спортисте, поготово младе девојке које сада тренирају женску одбојку у нашем граду- рекла је Тијана Малешевић, којој је градоначелник Тихомир Петковић уручио и прикладан поклон.

Љ.К.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.