početak AKTUELNO STIGAO MINISTAR

STIGAO MINISTAR

od nedelja
592 pregleda

ministar selakovic

НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ У УЖИЦУ

Нова зграда Прекршајног
и Привредног суда

Данас је у Ужицу потписан уговор између Републичке дирекције за имовину и Министарства правде Републике Србије који се односи на давање на коришћење непокретности у улици Марије Маге Магазиновић бр.11 за потребе изградње нове зграде Прекршајног и Привредног суда. Потписивању уговора присуствовали су министар правде Никола Селаковић, директор Дирекције за имовину Јован Воркапић, градоначелник Ужица Тихомир Петковић и председник Скупштине града Радиша Марјановић. На поменутој локацији градиће се зграда површине 2.500 квадрата чиме ће бити створени инфраструктурни услови за ефикаснији рад ових правосудних институција у нашем граду.
Министара правде Никола Селаковић је тим поводом изјавио да за њега као министра правде и некога ко је рођени Ужичанин ово представља посебан дан, јер је Ужице град у коме ће у овој години Министарство правде, које је доста напора, времена и средстава уложило у ревитализацију и изградњу у овој години, своје радове наставити управо у граду Ужицу, па онда и у други градовима.
– Један од разлога јесте што овде крећемо са изградњом потпуно новог објекта- истакао је Селаковић, додајући да је вредност ове инвестиције 200 милиона динара и да ће она бити финансирана из буџета Министарства правде.

Љ.К.

selakovic 2

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.