početak GRADSKAINFO Тржишна одузела нелегалне цигарете

Тржишна одузела нелегалне цигарете

od nedelja
539 pregleda

znacka-policije-velika

Полиција одузела 7.380 паклица цигарета

у вредности од око 550.000 динара

Припадници Министарства унутрашњих послова, настављајући рад на сузбијању нелегалног промета дувана и дуванских производа, у две заплене, на подручју Ужица и Пожеге, пронашли су 7.500 паклица цигарета, вредних више од 550.000 динара, без прописане акцизне маркице.
Припадници саобраћајне полиције су у месту Јелен До, општина Пожега, затекли мушкарца из Бијелог Поља и двојицу из Пријепоља док су претоваривали цигарете из теретног у путничко возило. Пронађено је 7.380 паклица цигарета разних марки, без прописане акцизне марке, вредности око 550.000 динара. Против осумњичених је поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена трговина.
Полицијски службеници су у Ужицу код Железничке станице, у путној торби мушкарца из Ужица пронашли 120 паклица цигарета без прописане акцизне марке, вредности више од 13.000 динара. Против осумњиченог је поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољен промет акцизних производа.
Цигарете је одузела Тржишна инспекција.
О догађајима су обавештени тужиоци основних јавних тужилаштва у Ужицу и Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.