Ухапшен Ужичанин због продаје наркотика

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу ухапсили су Н. Г. (1988) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Приликом редовне контроле у возилу ужичких регистарских ознака, којим је управљао Н. Г, полиција је пронашла три најлон кесице испуњена прашкастом материјом беле боје, сумњивом на опојну дрогу амфетамин, бруто тежине 8,4 грама, док је у џепу јакне осумњиченог која се налазила на задњем седишту возила пронашла пакет са три кесе испуњене истом материјом, бруто масе око 312 грама, као и извесну количину новца за који се сумња да је стечен продајом наркотика.
По налогу судије за претходни поступак, полиција је приликом претреса стана који користи Н. Г. пронашла још четири таблете лека „лоразепам“ са листе психоактивних супстанци, као и вагицу за прецизно мерење. Наведени предмети, прашкаста материја, наведено возило, кључеви од возила, саобраћајна дозвола, мобилни телефон и новац су, уз потврду, одузети.
По налогу Вишег јавног тужилаштва у Ужицу, Н. Г. је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву бити приведен тужиоцу.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.