početak GRADSKAINFO Ужичанин опет на MTV

Ужичанин опет на MTV

od nedelja
850 pregleda

МУЗИКА
Ужичанин Бранко Кујунџић – QB, после спота „Unaware“, који је у септембру прошле године емитован на MTV, заједно са продуцентом Марком Костићем, урадио је још један спот, који је поново емитован на MTV, а на Јутјуб каналу за десетак дана има око 130.000 прегледа.
За разлику од претходног, нови спот „Можеш све“ је на српском језику. Вокал је Тања Петровић, која је и написала текст песме. У споту глуми ужички глумац Вахидин Прелић и глумица из бањалучког позоришта Јована Јокић. Продукцију je помогао Иван Новитовић.
– Спот је лепо прихваћен и лепе су реакције људи. Сниман је на Тјенитшту, код споменика. Хтео сам да направим једну лепу причу, која је помало нестварна, платонска, да потакнем људе на размишљање, да уживају, a да се уједно не оптерете. По реакцији, видим да је изазвао емоције. И овај спот је емитован на MTV, имао сам интервју на Пинку и биће на Коперникусу – каже Бранко Кујунџић.
Целу причу из спота, Бранко каже да је хтео да уобличи том локацијом, „јер тај предео носи љубав према отаџбини које више нема, тако да је и то неки идеал љубави“.
– Спот смо снимали недавно и хвала Националном парку „Сутјеска“, који нам је дозволио да радимо на тој локацији. Снимање је трајало око пет сати, после је следила монтажа, и Марко и ја смо на крају уобличили сценарио – рекао је Бранко.
Он планира да за неколико месеци уради још један спот на српском језику. Како каже, можда ће опет бити нека љубавна прича.

З. Г.

ПОСЛУШАЈТЕ НОВИ СПОТ:

 

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.