početak GRADSKAINFO UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

od nedelja
528 pregleda

Долијали лопови

Припадници Министарства унутрашњих послова радећи на расветљавању кривичних дела из групе имовинских деликата, извршених на подручју општине Ариље, поднели су кривичне пријаве против два лица из Ариља, због постојања основа сумње да су извршила кривично дело тешка крађа, као и против два лица из Пожеге, због постојања основа сумње да су извршила кривично дело крађа.

Полицијски службеници су јуче поднели кривичну пријаву против Ариљца старог 23 године, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа, на тај начин што је у јануару ове године, у вечерњим сатима, употребом физичке снаге и алата отворио улазна врата и ушао у породичну кућу у Ариљу, одакле је отуђио новац и један лап-топ рачунар, укупне вредности око 1.500 евра. Након саслушања, према осумњиченом је примењена мера полицијског задржавања у трајању од 48 сати.

Припадници Министарства унутрашњих послова поднели су кривичну пријаву против Ариљца старог 70 година, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа, на тај начин што је у току јануара ове године, алатом одвалио резу са катанцем и ушао у подрум породичне куће у ариљском селу Добрача, и из бурета отуђио око 100 литара ракије, вредности око 40.000 динара.

Дана 24.02.2015. године, расветљено је кривично дело крађа, извршено истог дана, на штету три трговинске радње и апотеке у Ариљу и том приликом поднете су кривичне пријаве против двојице Пожежана старости 49 и 24 године, који су у току дана из радњи и апотеке отуђили разне врсте алкохолних пића и друге робе, као и један мерач крвног притиска. Отуђени предмети су пронађени и враћени власницима.

О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.