početak GRADSKAINFO UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

od nedelja
523 pregleda

Прогутао џоинт

Припадници Министарства унутрашњих послова поднели су кривичну пријаву против једног лица из Чајетине, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога, као и против једног лица из Ариља, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Приликом обиласка града, у улици Николе Пашића у Ужицу, полицијски службеници су затекли једно лице из Чајетине, који је када је угледао полицијску патролу прогутао једну ручно савијену цигарету „џоинт“. Приликом спољашњег прегледа, код истог је пронађена биљна материја зелене боје, за коју се сумња да је опојна дрога марихуана бруто тежине око 6 грама, око 520 семенки марихуане и једна машиница за мрвљење марихуане.

Полицијски службеници су у Ариљу зауставили путничко возило марке „BMW“, којим је управљала особа из Ариља. Приликом прегледа лица и возила, полицијски службеници су код возача, у чарапи пронашли смотуљак испуњен чврстом материјом тамно браон боје, за коју се сумња да је опојна дрога „шит“, тежине око 0,7 грама.

О догађајима су обавештени тужиоци Основног јавно тужилаштва у Ужицу и Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.