početak GRADSKAINFO UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

od nedelja
531 pregleda

policija

Марихуана нађена приликом претреса стана

У наставку полицијске акције „Гром”, припадници Министарства унутрашњих послова поднели су кривичну пријаву против M. M. (35) из Пожеге, због постојања основа сумње да је извршио кривичнo делo неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
На основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Ужицу, припадници Министарства унутрашњих послова претресли су стан и друге просторије осумњиченог, и уз потврду одузели око 141 грам биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога „марихуана“, 27 семенки биљне материје налик на семе индијске конопље, бочицу лека ларгацтил и ефтил, са око 40 таблета.
О догађају је обавештен заменик вишег јавног тужиоца, на основу чијег је одобрења осумњиченом донето решење о задржавању до 48 сати, а судија за претходни поступак је након саслушања донео решење о одређивању притвора у трајању од 30 дана.

 

 Београђанин ординирао по Ужицу

Припадници Министарства унутрашњих послова саслушали су у својству осумњиченог и поднели су кривичну пријаву против једног лица из Београда, због постојања основа сумње да је извршило четири кривична дела крађе на подручју града Ужица и кривичнo делo неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Осумњичени је 07. и 08. априла извршио наведена дела крађе на штету продавнице мобилних телефона, одакле је отуђио апарат вредан 42.000 динара, као и две прехрамбене радње, из којих је узео 11 боца вискија и 1 коњак, вредности око 29.000 динара.
Припадници полиције идентификовали су извршиоца, а приликом прегледа код лица су пронађене две таблете бупренофрина и ривотрила, као и флаша коњака коју је претходних дана отуђио.
У току је даљи рад на расветљавању кривичних дела која се доводе у везу са осумњиченим.
О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

uzicanin 14. април 2015. - 19:25

Al ce da poskupi trava u Uzicu 😀

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.