početak GRADSKAINFO Вучић нема више шта да научи

Вучић нема више шта да научи

od nedelja
586 pregleda

вучић у ужицу

КОНВЕНЦИЈА СНС НА ТРГУ
На Конвенцији СНС-а на градском тргу у Ужицу лидер ове странке и премијер Александар Вучић пред око две до три хиљаде окупљених поручио да у Србији неће тећи мед и млеко, да после дужи низ година државни буџет није у дефициту, да ће у августу прорадити аеродром на Пониквима, а до августа фабрика у Узићима где ће се производити муниција 12,7 мм. На митингу је поред Ужичана било присталица ове коалиције из Београда, Пожеге, Бајине Баште, Чајетине, Чачка, а и био је и један аутобус са неготинском регистрацијом.
Први се окупљеним обратио градоначелник Ужица Тихомир Петковић, који је поздравио коалиционе партнере на нивоу града ПУПС, Нову Србију, СДП, Покрет социјалиста, Покрет снага Србије и Позитивно Ужице, а потом Александра Вучића упоредио са Милошем Обреновићем.

IMG_0204

– Милош Обреновић је пре два века унапредио политички статус Србије у свету, а након двеста година историја се поновила. Опет на челу Србије имамо лидера Александра Вучића, који је унапредио Србију – рекао је Петковић и додао да када се заврши аутопут, пруга и аеродром Ужице ће постати део српских збивања, а победу своје странке осим Вучића, као аргумент је навео и министра Николу Селаковића, за кога каже да је млад и образован, и посвећен свом крају.

ивана селаковић снс

Народна посланица Ивана Стојиљковић је рекла да грађани Ужица први пут не траже путоказе, већ имају прилику да газе трасираним стазама. Подсетила је на све проблеме са којима се Влада Србије изборила, а између осталог рекла да је циља да се ужички производи пласирају у целом свету, од металуршке и наменске индсутрије до пољопривредних производа.
Милош Зарић, члан параолимпијске репрезентације, обратио се грађанима као особа која је се суочила са основним проблемима и која их је победила, али захваљујући вером у победу.

IMG_0207

– Моја животна мисија је да докажем да ме повреда није победила и да уједињени рушимо све препреке – поручио је Зарић између осталог.

јандранка јоксимовић

Јадранка Јоксимовић, министарка без портфеља задужена за европске интеграције, позвала је грађане да „добро одмере ко нуди добру будућност“.
– С једне стране, имате политичке опције које нуде враћање Србије у прошлост, неке аутодеструктивне политике, неки политички авантуризам, да стагнирамо економски, да будемо у некој врсти изолације. С друге стране, имате оне који нуде неко умивено лице, а креатори су најгорег периода транзиције, приватизације које је хиљаду људи оставила на улици, чија политика ништа 10 година није донела. Треће, имате левицу, која хоће социјалну заштиту, а управо су они оставили хиљаде људи без посла. А ми нудимо стабилност, економски опоравак, корак по корак, упорно, вредно и преданим радом, можемо напред – рекла је Јадранка Јоксимовић.

IMG_0213

Лидер ПУПС-а Милан Кркобабић је рекао да је трећи пут у Ужицу за годину дана и додао да се у Ужице не може доћи са обећањима.
– Кад кажемо да ће пензије и плате бити сигурне и да ће расти, ми нећемо да вас лажемо, јер смо сувише мали да би смо вас лагали. На изборима 24. априла стављамо камен темељац своје будућности, а то је спона са новом и лепшом Србијом – рекао је Кркобабић.

никола селаковић снс

Никола Слеаковић, потпредседник СНС и министар правде, рекао је „да у последње две године, од када су СНС и председник Александар Вучић преузели кормило Србије, могли сте да видите да нам не недостају стабилност и извесност“
– На Цвети, 24. априла не бира се мис, нити главни позер, нити се игра неко сеоско фудбалско првенство. Бира се да ли ће је водити 5, 10, 15 или 30 патуљастих странака, чији ће сваки лидер тежити да задовољи свој лични интерес, своју политичку сујету, коме неће бити на првом месту Србија, нити су сидро стабилност, него кула од карата. Да ли желите то или владу коју ће предводити Александар Вучић? – питао је Селаковић.
Лидер напредњака Александар Вучић је на самом почетку рекао да су променили место одржавања конвенције, због хуманитарне утакмице и позвао Ужичане да масовно оду на ту утакмицу (СНС је неколико сати пре ове конвенције донирала 250.000 динара за лечење наше суграђанке Соње Христовски – прим. аут.), а потом прокоментарисао да је Петковић већ организовао кампању за Никола Селаковића, да буде министар и у будуће, и упозорио га да је пре тога је 24. април, да је зец у шуми, а да спрема ражањ. Потом се осврнуо на радове на аеродрому Поникве.

александар вучић у ужицу

– Обишао сам аеродром Поникве и видео да смо много тога урадили у тишини у претходним месецима. Могао сам и данас да отворим тај аеродром, али ми нећемо да будемо као неки претходни који су отворили аеродром у Лађевцима, па сада не ради. Поникве ћемо отворити крајем августа. Овај аеродром данас може да прими све модерне авионе. Пре тога, пре августа, имаћемо фабрику у Узићима за 12,7 мм муницију у којима ће посао наћи и Пожежани и Ужичани – рекао је Вучић и најавио долазак аутомобилског инвеститора за производњу аутомобилских делова и обећао аутпут до Пожеге и поправљање пруге Београд – Бар.

IMG_0165

Вучић је рекао да се СНС бори и за јужни део Златиборског округа, Прибој, Нову Варош и Чајетину, да не буду запостављени, али да је за то потребан мир и стабилност.
– Истина је да нам је потребна мир и стабилност. На овим изборима имамо дилему да ли да се враћамо у прошлост, у пљачкашку приватизацију, која је разорила све фирме и фабрике, да се враћамо у време када смо били европски и светски губавац или желимо да имамо нормалну будућност, да наша деца остану на својим огњиштима, да могу пристојно да се школују и да имају пристојне плате и животе. Ми смо успели у претходне две године да зауставимо стрмоглави пад, јер је претходна катастрофална власт успела да уништи све што су наши дедови градили – рекао је Вучић.

дејан петроивћ свира на концерту снс

– Знам да тешко живети. Нећу да вам обећавам да ће тећи мед и млеко и ко год то каже не говори истину. Слушао сам неке у касним ноћним сатима у репризама гостовања у Ужицу. И све што сам чуо од њих биле су речи мржње, језик мржње. Схватио сам да мрзе Вучића, да им је то план и програм за будућност. Никако нисам могао да чујем како ће да обезбеде нова радна места, никако нисам успео да чујем како ће да обезбеде да нам дефицит буде овако низак. Први пут после много година, а да нисмо имали приватизацију из којих бисмо приходовали у државни буџет, нисмо у минусу у државној каси у првих четири месеца – рекао је лидер СНС-а и додао да намерно није повећавао плате и пензије пред изборе, јер како каже, неће да купује гласове.

снс у ужицу

Говорио је о томе како је ова Влада Србије направила здравију и бољу Србију, да су му представници ММФ-а рекли да онај ко га буде наследио да ће имати много бољу ситуацију у државној каси, него када је он дошао на место премијера. Подсетио је да су у последње време отворене четири фабрике.
– Док су неки зимовали на Малдивима, летовали на Брионима у сред олује, ми смо радили. Мени није тешко да изгубим власт. Радио сам вредно и за разлику од других, смем да одговарам на сва питања, јер знам да сам поштен, знам да ником ништа не дугујем, да хоћу да останем у Србији да се борим за своју и вашу децу – рекао је Вучић.
– Научили сте да моје лице буде увек намргођено, што би мој син рекао, увек си надрндан, али некако у овој кампањи много ми је лакше, насмејан сам, јер када све више анализирам шта смо радили, све више видим те резултате. О нашим политичким противницима не говорим. Не говорим зато што сам се трудио да два месеца чујем једну паметну идеју и да сазнам нешто од њих, јер покушавам да научим од некога нешто. Нисам имао ништа да научим од њих. Једино што сам успео да чујем, једини њихов план је „Вучићи педеру“ и ту се завршавају сви њихови програми и све њихове идеје за будућност. Није да се правдам, али само да имате у виду да су и то слагали – прокоментарисао је Вучић и обећао да ће ове године бити 2 посто бруто животног стандарда, идуће године биће 3 посто, а 2018. године 4 посто.

митинг снс у ужицу

– Желим да тај раст не буде брз, већ тврд и сигуран. Све светске институције нас хвале, јер желим да тај наш раст буде чврст и сигуран, да то не буду лажни кораци од седам миља, већ да то буду кораци чврсти и темељни од по миљу и да сви виде да Србија иде само напред – рекао је премијер.
Још је рекао да је до сада посетио 42 објекта школа и болница, а ако му се укаже поверење обићи ће још хиљаду.
– Хоћу да обиђем сваки наш WC, да видим да је чист и уредан за нашу децу и наше старе, хоћу да видим уредне плафоне и чисте прозоре. И мени каже онај стручњак, како се зове Живковић, да сам премијер за WC. Јесам премијер за WC, али за чист и уредан, за разлику од премијера који су оставили пољске WC-е нашој деци. Разлика је ту између нас. Не заборавите да смо се наслушали у овој кампањи разних патриотских придика, оних који би нас довели до банкрота и глади у року од три месеци, који не мисле да сарађују са Европом.

митинг снс у ужицу

А када смо код сарадње са Русијом ја сам у две године био 6 пута са Путином, а они га нису никада ни видели.
Вучић је рекао да је слаба влада потребна тајкунима, да је ова утакмица неизвесна, мртва трка, и да од сваког гласа зависи да ли ћемо у прошлост или у будућност.
– Важно је да сви да изађу на изборе. Ако нас победе они који би земљу да воде у прошлост, ми ћемо пристојно да честитамо – рекао је Вучић.

З. Г

pogledajte galeriju fotografija sa mitinga sns-a

IMG_0164 IMG_0165 IMG_0166 IMG_0167 IMG_0168 IMG_0169 IMG_0170 IMG_0171 IMG_0172 IMG_0173 IMG_0174 IMG_0175 IMG_0176 IMG_0178 IMG_0179 IMG_0180 IMG_0182 IMG_0185 IMG_0186 IMG_0188 IMG_0189 IMG_0190 IMG_0191 IMG_0192 IMG_0194 IMG_0195 IMG_0196 IMG_0197 IMG_0198 IMG_0199 IMG_0200 IMG_0201 IMG_0202 IMG_0203 IMG_0204 IMG_0206 IMG_0207 IMG_0211 IMG_0212 IMG_0213 IMG_0214 IMG_0216 IMG_0218 IMG_0219 IMG_0220 IMG_0221 IMG_20160417_155347 IMG_20160417_162004 IMG_20160417_162015 IMG_20160417_162023 IMG_20160417_163803 IMG_20160417_163819 IMG_20160417_163822 IMG_20160417_163844 IMG_20160417_163922 IMG_20160417_164034 IMG_20160417_164037 IMG_20160417_164051 IMG_20160417_164128 IMG_20160417_164158 IMG_20160417_164210 IMG_20160417_164239 IMG_20160417_164549 IMG_20160417_164606 IMG_20160417_173320

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

miloš 18. април 2016. - 23:23

Stigao pokretni cirkus sa botovimaČuveni Tihi golub prevrtač ili preletač sa lepim otpremninama iz Javnih preduzeća,e taj će da unapredi Užice

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.