početak GRADSKAINFO A od Švajcaraca… 3 miliona

A od Švajcaraca… 3 miliona

od nedelja
3,9K pregleda

У Савету за миграције, Слободан Грбић, члан Градског већа за социјалну политику, именован је за председника, док су у Савету за пољопривреду постављени, за председника Слободан Кузмановић, члан Градског већа за привреду и пољопривреду –

Ужице, 21. септембар: Чланови Градског већа одлучили су да се у оквиру акције “Ужичког програма локалног партнерства” финансира 18 пројеката. За реализацију свих ових пројеката обезбеђено је 13 милиона динара, и то десет милиона из градског буџета, а три милиона динара од швајцарске Владе. Иначе, на јавни позив за суфинансирање пријављен је 31 пројекат.

На овој седници, формиран је Савет за пољопривреду и измењен састав Савета за миграције града Ужица. У Савету за миграције, Слободан Грбић, члан Градског већа за социјалну политику, именован је за председника, док су у Савету за пољопривреду постављени, за председника Слободан Кузмановић, члан Градског већа за привреду и пољопривреду, и представници пољопривредника, градске управе и Пољопривредне стручне саветодавне службе.

Утврђен је предлог одлуке којом се оснива Апотекарска установа Ужице, а која је представља усклађивање са новим Законом о здравственој заштити и Уредбом о плану мреже здравствених установа.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.