početak DRUŠTVO APEL ZA POMOĆ ALEKSANDRU

APEL ZA POMOĆ ALEKSANDRU

od nedelja
534 pregleda

Na društvenim mrežama se danas pojavila poruka koju je napisao Aleksandar Trajković, policijski službenik u PS Stari Grad. Trajković već godinu dana boluje od karcinoma i kako lečenje u našoj zemlji ne daje rezultate, prepušten je sudbini. Jedina preostala mogućnost je klinika koja se nalazi u Istanbulu za šta mu je potrebno 30.000 evra.
On se ovim putem obratio svim ljudima dobre volje, koji su u mogućnosti, da mu pomognu da prikupi novac za lečenje u Turksoj.
Nezavisni policijski sindikat Srbije ovim putem apeluje na kolege i sve koji su u mogućnosti da pomognu. Vreme je da sve svoje podele ostavimo po strani, jer iznad svega se nalazi ljudski život. Uplata se može izvršiti na račun 200-74073824-21 Banka Poštanska štedionica. NPSS će MUP-u uputiti inicijativu da se od naredne mesečne zarade radnika odbije deo za pomoć Aleksandru.

Prenosimo Aleksandrovu poruku u celosti:

„Pozdrav svima imam 32 godine policajac sam u PU Stari Grad dvanaest godina, oženjen i imam dva mala sina i polako sam prinuđen da se zbog sad već loše materijalne situacije oglasim i na društvenim mrežama, pre godinu dana mi je pronadjen karcinom na plućima trećeg stadijuma i posle godinu dana lečenja u Srbiji i obećanja doktora na institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici da je tumor operativan gde su mi izdavali hemoterapiju i zračili što nije dalo nikakvog efekta već samo ubrzalo bolest i došlo se do toga da više nije operativno i pušten sam kući da se molim bogu.
Srećom lečenje je prihvatila privatna klinika Adzibaden u Istanbulu sa veoma dobrom prognozom i procentima izlečenja..
Zamolio bih sve ljude dobre volje koji bi mi pomogli nekom uplatom na žiro račun jer će kompletno lečenje koštati oko 30000 evra
Hvala unapred!!!
Žiro račun 200-74073824-21 Banka Poštanska štedionica“

Press NPSS

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.