početak GRADSKAINFO БОРБА ПРОТИВ ШВЕРЦА ДУВАНА

БОРБА ПРОТИВ ШВЕРЦА ДУВАНА

od nedelja
494 pregleda

ШВЕРЦ ДУВАНА

Претресом до 42 килограма дувана

Припадници Министарства унутрашњих послова, настављајући рад на сузбијању нелегалног промета дувана и дуванских производа, у последњa три дана, у три заплене, на подручју Ужица и Косјерића, одузели су око 62 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета и 1.450 паклица цигарета без прописане акцизне маркице.
На основу наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Ужицу, припадници Министарства унутрашњих послова претресли су стан и друге просторије осумњиченог, и уз потврду одузели око 42 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета и 1.450 паклица цигарета разних марки без акцизне маркице. Против осумњиченог поднета је кривична пријава, због извршеног кривичног дела недозвољено складиштење робе.
У Косјерићу, на зеленој пијаци, код једног лица из Чачка пронађено је шест кеса испуњених биљном материјом за коју се сумња да је резани дуван, укупне тежине око три килограма. Против осумњиченог поднета је кривична пријава, због извршеног кривичног дела недозвољен промет акцизних производа.
На основу наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Ужицу, припадници Министарства унутрашњих послова су претресли једну трговинску радњу у Ужицу у којој су пронашли и уз потврду одузели око 17 килограма резаног дувана непознатог порекла и квалитета. Против власника радње поднета је кривична пријава због извршеног кривичног дела недозвољен промет акцизних производа.
О догађајима су обавештени тужиоци Основног јавног тужилаштва у Ужицу и Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.