početak DRUŠTVO Деца из целог света

Деца из целог света

od nedelja
1,9K pregleda

licidersko srce 2016 užice 2
licidersko srce 2016 užice 4

licidersko srce 2016 užice 5

licidersko srce 2016 užice 6

licidersko srce 2016 užice 7
licidersko srce 2016 užice 9

licidersko srce 2016 užice 10

Међународни фестивал дечијег фолклора Лицидерско срце – Ужице 2016
Свечаним дефилеом, с почетком у 19 часова, данас, 15. августа, на тргу у Ужицу, отвoрен је се осми Међународни дечји фестивал фолклора Лицидерско срце.
Тим поводом у Скупштини града приређен је свечани пријем за делегације фолклораша, које ове године долазе из Чешке, Израела, Литваније, Русије, Туниса, Италије, Мексика, Алжира и Републике Српске.
Од домаћих ансамбала, Ужичанима ће се наредних дана представити деца из Бечеја, Владичиног Хана, Беривојца и Трстеника. Што се тиче нашег краја, за пет дана, колико фестивал траје, наступиће деца из Ариља, Косјерића, Бајине Баште, Пожеге, Ужица, Севојна, Злакусе и Златибора.
Осим концерата на тргу, током трајања фестивала, који се завршава у петак, 19. августа, у Ужицу ће публика моћи да види бројне фолклорне радионице у Градском културном центру, ревије народних ношњи и учествује на трибинама.
Током фестивалских дана, на свим местима где се буду организовала различита дешавања, биће организована и хуманитарна акција „Лицидерско срце деци“, за помоћ у лечењу четворогодишњег Марка Вујовића.

Љ.К.

погледајте галерију фотографија Милана Мијушковића са свечаног дефилеа

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.