početak NAJNOVIJE Доделили награду министру са највише афера и пријава

Доделили награду министру са највише афера и пријава

od nedelja
488 pregleda

Jovan-Markovic-foto-v1

Поводом доделе Захвалнице града Ужица министру одбране у Влади Републике Србије Братиславу Гашићу, Градски одбор Демократске странке Ужице издаје следеће

С А О П Ш Т Е Њ Е

Да је Ужице град апсурда показује награда додељена човеку, који је јавно на свечаној седници Града саопштио да од Интегрисаног Универзитета у Ужицу нема ништа, и тиме ударио шамар не само владајућој коалицији на челу са СНС-ом већ и свим грађанима Ужица.
Ужичани су на 686. рођендан свог града, водом сумњивог квалитета морали да прогутају горку пилулу да је Братислав Гашић добио захвалницу Града Ужица, а да грађанима није јасно због којих заслуга.
Доделом ове награде, министру у Влади Србије који има највише афера и пријава Агенције за борбу против корупције, владајућа коалиција дала је пример свим Ужичанима како треба радити и награда ће стићи. У обраћању присутнима, министар војни саопштио је да Ужичани не треба да очекују Универзитетски центар у свом граду, већ да своју децу шаљу у универзитетске центре у окружењу, вероватно мислећи на Крушевац.
Захвалницу нашег града добио је човек чија се одговорност за погибију седморо људи у хеликоптерској несрећи још увек утврђује.
Човек против кога се води истражни поступак, јер је као градоначелник Крушевца новац из буџета града исплаћивао члановима своје породице.
Министар који је непримереним понашањем приморао Заштитника грађана, господина Сашу Јанковића да прекине контролу ВБА!
Захвалницу града Ужица добио је човек који је бахато на позорници Народног позоришта погазио вишегодишњи труд , рад и напоре многих Ужичана који су посвећено радили на пројекту оснивања Интегрисаног Универзитета у Ужицу.
Саопштио нам је министар да је бесмислено што смо купили касарну, што градимо студентски дом и што смо платили огромну цену за жељу да млади људи остану у Ужицу.

Овим чином градско руководство је у потпуности обесмислило све награде и признања Града у претходном периоду, од академика Љубомира Симовића на овамо.
Демократска странка сматра да министар Братислав Гашић није достојан овог признања и покреће иницијативу да надлежни органи повуку одлуку о додели захвалнице Града Ужица и да престану са злоупотребама јавних признања која се додељују у име свих грађана Ужица у политичке сврхе.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.