Други локални избори у Севојну

- На питање када ће се именовати нови заменик градоначелника, пошто је Немања Нешић поднео оставку пре више од четири месеца, Митровић је рекао да то није питање за њега, нарочито не на овој конференцији, која је везана за изборе за Севојно -

ИЗБОРИ
Председник Скупштине града Бранислав Митровић у уторак, 16. јануара 2018. године, расписао је изборе за одборнике градске општине Севојно.
– Избори за одборнике градске општине Севојно биће одржани 4. марта и бираће се 15 одборника. На данашњи дан у бирачки списак уписано је 5.871 бирач, а грађани Севојна гласаће на пет бирачких места – рекао је Митровић и додао да очекује од свих политичких актера фер, политичке и достојанствене изборе.
Митровић је подсетио да су ово други локални избори у Севојну. Први су одржани 2014. године и учествовало је седам изборних листа. На те изборе је изашло 3.535 бирача.
На питање када ће се именовати нови заменик градоначелника, пошто је Немања Нешић поднео оставку пре више од четири месеца, Митровић је рекао да то није питање за њега, нарочито не на овој конференцији, која је везана за изборе за Севојно. Додао је да је то питање за градоначелника, пошто он именује заменика.

З. Г.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.