početak GRADSKAINFO НОВЕ МУЗИЧКЕ НАДЕ УЖИЦА

НОВЕ МУЗИЧКЕ НАДЕ УЖИЦА

od nedelja
747 pregleda

 

IMG_0835

НОВЕ МУЗИЧКЕ НАДЕ УЖИЦА

Музичко вече у Душану

Још једна у низу сјајних акција  Ученичког парламента

ОШ ,, Душан Јерковић” Ужице  спроведена је пред нову 2015. годину у просторијама школе. Чланови Парламента организовали су музичко вече како би се пред крај првог полугодишта забавили и уживали.

Сви заинтересовани ученици школе, који су желели да представе своје музичке таленте, могли су још од почетка децембра да се пријаве за такмичење.  Добили су прилику да 29.12.2014. године изведу своје и туђе омиљене композиције. Публика, коју су првенствено чинили њихови другари, понеки наставник и родитељ, једва је чекала да чује тактове различитих музичких праваца.

Певао се рок и поп, чула се стара српска изворна музика, свирало се виолончело и виолина. Највећи аплауз добиле су, у школи  већ популарне ,,Мале фрајле“, али победили су, по мишљењу чланова Парламента и свих присутних, сви учесници.

Сви су се уверили да су ученици школе прави расадник талената. Осећало се задовољство, радост и самопоуздање нових музичких звездица школе и већ се договарало о следећој музичкој вечери.

Чланови Ученичког парламента школе редовно организују различите акције и сами иницирају разноврсне активности у којима радо учествују, али и кроз низ предлога анимирају своје другове да у духу заједништва узимају активно учешће у животу школе.

  Мирјана Р. Пејовић, П. Радибратовић

IMG_0840

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.