početak GRADSKAINFO Фудбалер напао тренера

Фудбалер напао тренера

od nedelja
710 pregleda

Нападач ФК Слободе из Ужице Немања Кнежевић, са три своја пријатеља, у недељу ујутру упао је у просторије клуба да би се обрачунао са тренером Миланом Босанцем. Управа клуба је саопштила да Кнежевић и Босанац нису више чланови Слободе.
Управа је саопштила да је у недељу ујутру Босанац био на радном месту, када је фудбалер са својим пријатељима изазвао инцидент.
“Сукоб, који је могао имати несагледиве последице, спречен је доласком службеника МУП-а и Божидара Опачића, спортског директора клуба”, саопштила је управа клуба.
Након инцидента, одмах је одржана седница Управног одбора и донета је одлука да се раскида сарадња са играчем Немањом Кнежевић, јер како наводе, оваква и слична понашања не смеју се дозволити и толерисати, јер ФК Слобода Ужице не прихвата притиске и уцене.
Пошто је након овог инцидента тренер Милан Босанац одлучио да раскине сарадњу са клубом, за новог тренера је именован досадашњи помоћник тренера Јован Чучковић.
– Дефинитивно сам отишао из клуба првенствено због непоштовања спортске дисциплине, а и због своје заштите. Са тим фудбалером раније нисам имао никакве сукобе, а разлог његове жеље за обрачун са мном је што га нисам ставио у протокол у утакмици против Новог Пазара – рекао је Милан Босанац.
Бранко Бешевић, председник Управног одбора клуба рекао је да фудбалер није смео да узме себи за право да се тако понаша.
– Требало да је дође код мене или код неког из управе, и то сам, без пратње, да разговарамо, а не овако. Упадање са друговима у просторије клуба нећемо толерисати и одмах је искључен из клуба. Што се тиче Босанца, то је његов став, а клуб и даље наставља са нормалним радом и тренинзима – рекао је Бешевић.
У Слободи кажу да је Кнежевић летос прешао из локалног клуба Јединство у Слободу. Такође, кажу да се Кнежевић грубо понео према једном суиграчу на тренингу уочи суботње утакмице са Новим Пазаром, те је удаљен са тренинга. У недељу ујутру, пре инцидента, дошао је на тренинг опоравка, али му тренер није дозволио да изађе на терен. Отишао је са стадиона, да би се потом вратио са тројицом пријатеља. У то време тренер је био у својој канцеларији, а Кнежевић је са пријатељима упао у просторије клуба и тражио тренера. Када је Босанац чуо галаму, одмах се закључао, а од службеника нико није смео да каже где је тренер, јер су видели да ситуација измиче контроли. Смиривали су их док није дошла интервентна јединица полиције и одвела Кнежевића и његове пријатеље.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.