početak GRADSKAINFO Фудбалер ударио судију

Фудбалер ударио судију

od nedelja
493 pregleda

fk-sevojno-1-logo-primary

ИНЦИДЕНТ НА УТАКМИЦИ СЕВОЈНО – ЈАСЕН
Утакмица је почела регуларно у 16. часова. У 15. минуту играч Севојна Миливојевић је дао гол. Други погодак за Севојно постигао је Ћосић у 39 минуту. То није било право играчима „Јасена“, те су протествовали код помоћног и главног судије.
– У 40. минуту играч „Јасена“ Мујзиновић је псовао главног судију, због чега му је овај дао жути картон. Након тога, овај играч је замахнуо песницом ка судији, те му је судија дао још један жути картон, због неспортског понашања. Мујзиновић је тада главом ударио судију и расцепио му уво. У том су пришли и други играчи, па је судија у одбрани рукама одгурнуо Мујзиновића. Закачио га је по лицу и фудбалеру је потекла крв из уста. После је Мујзиновић рекао да му је избио зуб, али мислим да тога није било – рекао је један од очевидаца догађаја на терену у Севојну.
У градском Фудбалском савезу кажу да очекују извештај делегата утакмице.
Тренер ФК „Јасен“ Енис Кријешторац рекао је да су изјаве узете од играча и судија и осталих и да ће делегат дати свој извештај.
– Како ће проћи Мујзиновић одлучиће Фудбалски савез, али вероватно са неком временском казном не играња. Ми у клубу ћемо тек расправљати о његовом понашању – рекао је Кријешторац.
Утакмица је прекинута, а коначни резултат је 3 – 0 за Севојно. Ова је утакмица играна у Зони Дрина, 4. такмичарски ниво српског фудбала.
З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.