početak GRADSKA Грађани плаћају 109 телефона у управи Града Ужица

Грађани плаћају 109 телефона у управи Града Ужица

od nedelja
457 pregleda

GRADSKA KUCA 2

Читајте у наредном броју Ужичке недеље – поред одличне плате, градским функционерима грађани Ужица плаћају и рачуне за мобилни телефон, али не само функционерима, него и многим запосленима, као и онима који уопште нису запослени (?) у градској управи. Пали – не жали….
Можете приметити да чланови градског већа примају плату на свом радном месту, плус надокнаду што су чланови градског већа, па им и то било мало, него на рачун грађана Ужица имају по 3.000 динара за мобилни телефон. Председник скупштине је прошао горе, он уз надокнаду прима само 1.500 динар за мобилни… Бога ми, мислили су и на председнике савета месних заједница, и они имају плаћене рачуне за мобилни, па неће ваљда људи да обављају тако важан посао и да плаћају из свог џепа….
Када саберемо све ове податке, па на то додамо и репрезентацију, очигледно да је врло уносно бити ситни провинцијски назови политичар….
Наравно, људској халапљивости нема граница, и то им је било мало, него су последњих пар година сву фамилију запослили у градске установе и градска јавна предузећа, које такође из буџета плаћају грађани Ужица. И после се чудимо зашто нам се улице распадају….
Узгред, да не видесмо плаћени рачун за мобилни телефон, не би ни знали да у Ужицу постоји буџетски инспектор, али и буџетски ревизор, дојучерашња перјаница ДС-а…

Душан Ђуровић

Grad - resenje za mobilne telefone str.1

Grad - resenje za mobilne telefone str.2.j

Grad - resenje za mobilne telefone str.3.j

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.