početak GRADSKAINFO GRADSKO VEĆE UŽICA

GRADSKO VEĆE UŽICA

od nedelja
661 pregleda

СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Приходи већи од расхода

Ужице, 22. мај: У прошлој години, град Ужице остварио је у буџетски суфицит од око 65 милиона динара. Према подацима из предлога одлуке о завршном рачуну буџета за прошлу годину, који је усвојило Градско веће на данас одржаној седници, од укупно остварених 2,454 милијарде динара прихода, потрошено је 2,389 милијарде.
На овој седници прихваћени су извештаји о раду у прошлој години градских јавних и јавно комуналних предузећа, Дирекције за изградњу, Водовода, Биоктоша, Дубоког, Стана, Аеродрома Поникве, Нискоградње и установе Дечије одмаралиште Златибор. Градско веће се, такође, сагласило и са годишњим извештајима о раду које су поднели Градски јавни правобранилац и градске управе.
Утврђен је Оперативни план одбране од поплава за подручје града који се односи на воде другог реда, усвојен План заштите од ерозије земљишта и Програм мера за превентивну заштиту од елементарних непогода и других несрећа у 2015. години.
Чланови Већа утврдили су предлоге решења којима се продужава мандат вршиоцу дужности директора Дома здравља, разрешавају и именују чланови Савета за заштиту и унапређење животне средине – Зелени савет и о члановима надзорних одбора установе Златибор и јавно комуналног предузећа Нискоградња.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.