Југолаб организује предавање за здравствене раднике

JUGOLAB znak

Поводом 16 година постојања Завода за лабораторијску дијагностику Југолаб из Новог Сада, 05. 04. 2016. године у 13 часова у просторијама Дома здравља у Ужицу (Петра Ћеловића 4) биће одржана 2 предавања за здравстене раднике. Предавања су акредитована са по 2 бода, што је укупно 4 бода. Предавања ће бити организована у циљу промоције медицинске лабораторије Југолаб у Ужицу, која се налази у Косовској улици број 18 (у непосредној близини Центра за мајку и дете).
С обзиром на то да је број учесника, приликом акредитације предавања, ограничен на 100, пожељно је да се сви заинтересовани пријаве у најкраћем могућем року.
Југолаб ће Српском лекарском друштву за свих 100 слушалаца у целости уплатити износ котизације (1.000 динара за сваког учесника по предавању), укупно 200.000 динара за оба предавања, тако да су предавања за учеснике бесплатна.
Такође, Југолаб је припремио и одређени број ваучера (бесплатних анализа) за пацијенте, о чему ће више речи бити на састанку, у уводу у сама предавања. Након предавања биће организован пригодан коктел.
Пријаве се врше путем телефона лабораторије Југолаб у Ужицу, број 031/520-605, контакт особа је mr ph Мирјана ​Ристић, медицински биохемичар.

jugolab

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.