početak GRADSKA Југолаб организује предавање за здравствене раднике

Југолаб организује предавање за здравствене раднике

od nedelja
783 pregleda

JUGOLAB znak

Поводом 16 година постојања Завода за лабораторијску дијагностику Југолаб из Новог Сада, 05. 04. 2016. године у 13 часова у просторијама Дома здравља у Ужицу (Петра Ћеловића 4) биће одржана 2 предавања за здравстене раднике. Предавања су акредитована са по 2 бода, што је укупно 4 бода. Предавања ће бити организована у циљу промоције медицинске лабораторије Југолаб у Ужицу, која се налази у Косовској улици број 18 (у непосредној близини Центра за мајку и дете).
С обзиром на то да је број учесника, приликом акредитације предавања, ограничен на 100, пожељно је да се сви заинтересовани пријаве у најкраћем могућем року.
Југолаб ће Српском лекарском друштву за свих 100 слушалаца у целости уплатити износ котизације (1.000 динара за сваког учесника по предавању), укупно 200.000 динара за оба предавања, тако да су предавања за учеснике бесплатна.
Такође, Југолаб је припремио и одређени број ваучера (бесплатних анализа) за пацијенте, о чему ће више речи бити на састанку, у уводу у сама предавања. Након предавања биће организован пригодан коктел.
Пријаве се врше путем телефона лабораторије Југолаб у Ужицу, број 031/520-605, контакт особа је mr ph Мирјана ​Ристић, медицински биохемичар.

jugolab

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.