početak GRADSKAINFO Milena Vićević v.d. direktor RCU

Milena Vićević v.d. direktor RCU

od nedelja
1,6K pregleda

milena vicevic

GRADSKO VEĆE: PREDIZBORNE CENE I IMENOVANJA
Užice, 14. mart: Gradsko veće odlučilo je da smanji cenu grejanja svim korisnicima koji su na sistemu centralnog grejanja “Gradske toplane Užice”. Cena za stambeni prostor sada je 92,19 dinara po kvadratnom metru (dosadašnja 94,36), za škole i druge povlašćene korisnike 138,29 (dosadašnja 188,72) i za poslovni prostor 138,29 (dosadašnja cena 235,88). Uzrok sniženja cena je u činjenici da je došlo do pojeftinjenja energenata koje Toplana koristi, mazuta i gasa, a koji u ceni koštanja učestvuju sa 70%. Najveće pojefitinjenje primenjeno je na korisnike poslovnog prostora kako bi se njihove cene približile cenama koje se primenjuju na korisnike stambenog prostora.
Usvojen je godišnji Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Užica, Program zaštite i unapređenja životne sredine i Pravilnik o sprovođenju mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama u gradu Užicu.
željko marković istorijski arhiv užice
Veće je utvrdilo predloge imenovanja direktora Arhiva i Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju i to Željka Markovića za direktora Istorijskog arhiva i Milene Vićević za vršioca dužnosti direktora RCU-a.
Usvojeni su godišnji izveštaji o radu gradskih uprava za poslove finansija, računovodstva i privrede i uprave za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.