početak GRADSKA Млади радикал нови заменик председника скупштине Града Ужице

Млади радикал нови заменик председника скупштине Града Ужице

od nedelja
631 pregleda

marko-stevanovic-srs-radikal

И ПОСЛЕ СУ СВИ ЖИВЕЛИ СРЕЋНО….
На седници Скупштини града Ужице изабран је заменик председника Скупштине града Марко Стевановић. Марко Стевановић је члан Српске радикалне странке, рођен је 1995. године у Ужицу.
Иначе, Стевановић је ужичкој јавности постао познат када се као председник радикалске омладине, у марту прошле године, успротивио одржавању концерта Нине Бадрић. У саопштењу које је тада упутио градоначелнику Тихомиру Петковићу је између осталог наведено: “Опште је познато да се Нина Бадрић отворено ставила у пропаганду антисрпске хистерије у Хрватској, на страну усташких злочинаца који су окрвавили руке над недужним српским живљем Републике Српске Крајине“.
У том саопштењу, које је Стевановић прочитао на конференцији за новинаре, још је наведено:
„Ако држава Србија жмури над овим, ми српски радикали нећемо пристати да се тзв. естрадна уметница, која је песмом дочекивала сваког усташког злочинца који је дошао из Хага, да пева у нашем граду. Напомињемо да немамо ништа против националности и вере Нине Бадрић, већ је њена усташка идеологија једини разлог протеста. И овим путем позивамо грађане на бојкот концерта“.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

miljko 11. новембра 2016. - 15:19

Tragedija naša je u te što su Badrići Srbi sa Banije!

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.