početak NAJNOVIJE Напредњаци из ужичког краја поручили: Сви смо ми Вучић!

Напредњаци из ужичког краја поручили: Сви смо ми Вучић!

od nedelja
1,1K pregleda

СЛОБОДАРСКО УЖИЦЕ ПОДРЖАВА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

svi smo mi vučić skup podrške užice 4.12.2015.

Хвалоспеви Вучићу, жестока критика бивше власти и Курира
На скупу подршке премијеру Владе Александру Вучићу одржаном у сали Народног позоришта у Ужицу, градоначелник Ужица Тихомир Петковић, потпредседница одбора СНС-а из Нове Вароши, народна посланица Ивана Стојиљковић, потпредседник ИО СНС-а председник општине УБ Дарко Глишић, и министар правде Никола Селаковић, са говорнице су упутили хвалоспеве премијеру и његовој Влади, али су жестоко критиковали бившу власт, док је Глишић власнике Курира назвао Корлеонима.

народно позориште ужице скуп подршке александру вучићу

Пред око хиљаду чланова СНС-а из Ужица, Нове Вароши, Прибоја, Пријепоља, Сјенице, Бајине Баште, Косјерића, Чајетине, Пожеге и Ариља, као и коалиционих партнера, и у присуству Анђелка Вучића, оца премијера, градоначелник Ужица Тихомир Петковић назвао је премијера снажним, храбрим, енергичним човеком који је посвећен добробити свог народа. Рекао је да је премијер само за годину и по дана успео да смањи велики буџетски дефицит, да су у Србију почели да стижу велики инвеститори.

učice, podrćka aleksandru vučiću

– Александру Вучићу прете многобројни критичари и непријатељи, такозвани велики бизнисмени, који деценијама музу Србију, узимају кредите од банака и не враћају, који су задужили и унизили Србију. Александар је први који их је хапсио – навео је између осталог Петковић и додао да из слободарског Ужица поручују да препознају и поштују његову спремност да говори истину и следе визију боље и богатије Србије, и да уз његову помоћ могу да реализују за Ужице најважније пројекте.
Потпредседница ОО СНС-а Мерхила Дивац назвала је прошлу власт, време лажи и обмана, а навела да је сада поново у Србији оживела нада, да се поново рађа.
Народна посланица Ивана Стојиљковић је у свом говору подсетила на експозе премијера у Народној скупштини Србије, подсетила на све успехе за годину и по дана, на успешне приватизације попут аеродроме Никола Тесла, на усвојене законе, обнову школа и вртића и домова здравља, на нове фазе преговора и отварању погловаља 32. и 35 приближавања Европској унији, на мудру политику према Америци, Русији и Кини, смањење дефицита у буџету и много тога још, и закључила да све друге власти претходних година нису успеле да ураде, колико је премијер урадио за годину и по дана. Прокоментарисала је да тајкуни хоће дестабилизацију Србије и указала да је била угрожена безбедност Вучића.
Потпредседник Извршног одбора СНС-а и председник општине Уб Дарко Глишић тражио је да се одмах одржи конгрес странке и највише критиковао Курир.
– Због неодговорних људи, који су водили државу, дошли смо да у једном тренутку немамо ниједног пријатеља у свету, да будемо земља која је економски унакажена и урушена, да будемо земља у којој се они који се преко преко ноћи обогате и владају, одређују нашу судбину и наше животе, да узимање рекета буде друштвена вредност, да се пресуде не изричу у судовима, већ у новинама. И онда се појавио један човек, који је ризикујући свој живот и своје здравље, несагињући главу и када каменице лете ка њему, зато што је поносан Србин и премијер, кренуо да диже Србију, коју су други спустили – рекао је Глишић, а онда наставио:
– Нећемо да дозволимо да један таблиод, два појединца или неко ко се није остварио у нашој странци да то поквари. Ми се не плашимо полиграфа и свих који прете, не плашимо се ни избора. Последња порука премијеру је да ми хоћемо конгрес одмах, јер ми нисмо Демократска странка, да не желимо да се одрекнемо оних који су корумпирани и крше законе. Чланска карта не сме да буде имунитет, а ко неће да ради, ко хоће да се бави криминалима, има довољно места у Демократској странци… Србија је најбезбеднија земља, не захваљујући овим Корлеоновима, што у преводу на српски значи Родићи, али не сви Родићи, већ ови који воде Курир – поручио је између осталог Глишић, пред око хиљаду окупљених присталица СНС-а из Ужица, Прибоја, Нове Вароши, Пријепоља, Чајетине, Пожеге, Косјерића, Ариља, Бајине Баште и Сјенице.
– Мора да се зауставе они који пишу оптужницу у новинама. Рекли су да је Александар Вучић био у неком подруму и уговорао нешто, а сутрадан порекли и сада ником ништа. Али, Вучић није хтео да плати рекет и сада се заклањају да је неки притисак на тај медиј, који пише оптужнице годинама. Пишу о 24 стана Синише Малог, а сада нема, рекао је Глишић и додао да је била намера да се њима плати рекет и онда ће да хвале Вучића.
Позвао је државу и државне органе да овај случај истерају да краја.
Министар правде Никола Селаковић рекао је да је ово био напад не само на премијера, већ на сваког честитог грађанина Србије.
– Вучић има јапанску марљивост, немачку дисцплину и велико српско храбро срце. Напали су га, јер је почео да нам враћа понос. Његове резултате признају и прихватају и они који су нам били непријатељи. Некоме не одговара човек који враћа понос. Зато сам поносан као Ужичанин и Златиборац што је први велику скуп подршке управо овде у Ужицу, и знам да ће бити у Чачку и Ваљеву и свим градовима и варошима наше земље – рекао је Селаковић и рекао да Вучић враћа поверење у наш народ и нашу државу у време када је то доста тешко, скоро немогуће.
Највише овација је добио премијеров отац Анђелко Вучић.

З. Г.

Поштовани читаоци, погледајте галерију фотографија са скупа подршке у Народном позоришту, одржаног 4. децембра 2015. године

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

6 više komentara

ficko 4. децембар 2015. - 21:43

sve bot do bota

ponovi
Sramota 4. децембар 2015. - 22:26

Nema sta, sve mladi ljudi…

ponovi
Zdravko 5. децембар 2015. - 09:56

Pokazatelj slabosti. Rejting drastično pada.

Termin “slobodarsko Užice” ne kostiti i skrnaviti u dnevnopolitičke svrhe .

Mislim da je i većini ljudi koja je došla na ovaj skup muka od ovakvih “formi” podrške, ali se jadni narod nada da će preko partije dobiti posao.
TUŽNO !!!

ponovi
Dragos 5. децембар 2015. - 13:10

Ne znam sta je problem sa ljudima koji komentarisu ovu vest. Ako se sa nekim ne slazes ne moras ga vredjati. Kada bi njihovo misljenje neko omalovazavao onda bi to bilo “krenje slobode misljenja”.

ponovi
Pera Detlić 7. децембар 2015. - 09:24

http://uzickanedelja.rs/wp-content/gallery/skup-podrske-vucicu-u-uzicu-4-12-2015/IMG_7542.jpg

A na ovoj fotografiji možete videti kako se grdonačelnik održava na vlasti. Zagrevanje pred koktel sa ”uvaženim” gostima (zabranjeno za mlade ispod 18 godina)

ponovi
Stranacki Ateista 7. децембар 2015. - 13:33

Sve partije su iste,pogotovu, kada se bore za vlast i istu osvoje! Ali dragi moji Uzicani,ne shvatam vase vulgarne komentare o SNS,premijeru Vucicu,gradjanima koji nisu “pravi Uzicani” itd.Uzice je 1948 brojilo 10000 stanovnika i tada nisu svi bili rodeni Uzicani,ni “gradjani”. Najbolji politicari,direktori,koji su od kasabe izgradili grad, bejahu iz Gorjana,Karana itd.Sve seljacka deca!
Zakljucak:Vi ,birate vlast u gradu,u kojoj sede godinama, isti bezidejni,nesposobni,korumpirani..
Zakon,nazalost, dozvoljava da svako moze osnovati partiju.Glasanjem, postizu inadzije da” njihov covek” bude u vlasti itd. Uzice je dobar primer:koalicija osam partija(?) vodi grad, i negativne selekcije.
Moje skromno misljenje je:SNS trebao bi malo da “proceslja” svoje redove,i biografije novih clanova!
Sto se tice premijera Vucica,mozda je nespretan u izjavama ponekad,ali da je sa nekim ljudima iz vlade,dosta ucinio za ugled Srbije,meni je dovoljno.

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.