početak AKTUELNO Малињак и ове године најпопуларнија дестинација за летовање

Малињак и ове године најпопуларнија дестинација за летовање

od nedelja
592 pregleda

– Сезона годишњих одмора само што није почела, а већина Ужичана се, и ове године, спрема на летовање у малињаку. По речима туристичких експерата, ова дестинација нуди изузетно садржајан одмор па њена популарност не треба да чуди.
-Малињак је практично идеално место за породичан одмор. То је чаробна, неодољива дестинација која посетиоцима нуди врхунски угођај и авантуру, прича Маријана Петровић из агенције Малина Турс. – Наши суграђани прате светске трендове и све више препознају предности и квалитет активног одмора, каже она и додаје да се ове сезоне у малињаку тражи место више.

Велики број Ужичана ће своје одмор провести у сопственом малињаку посађеном само за ову намену. Други пак, рачунају да ће пронаћи место код комшија, пријатеља или некога од родбине.
-Малињак сам засадио пре десетак година и од тада традиционално породично летујемо у њему. Већ се радујем раном устајању, како не бих нешто пропустио, врелом летњем сунцу и његовим романтичним заласцима, које у човеку буде најдубље и најтананије емоције, док се са вољеном особом враћа из малињака. Поједини критичари кажу да услови нису баш најбољи, али ја им тврдим да човек нигде не добије лепшу, препланулу боју и тако креативно проведе време са својим најближим, поручује Ужичанин Јанко Митровић.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.