početak GRADSKAINFO NASILJE U ŠLJIVOVICI

NASILJE U ŠLJIVOVICI

od nedelja
561 pregleda

mup užice

УЖИЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ

Насиље у Шљивовици

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су јуче у Чајетини четири лица из Чајетине, и након саслушања, на основу одобрења тужиоца, донели им решење о задржавању до 48 сати, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.

Сумња се да су они, 8. јануара, у угоститељском објекту у Шљивовици, општина Чајетина, напали и тукли једно лице, наневши му повреде, а потом су у угоститељском објекту у Бранешцима, општина Чајетина, физички напали и тукли два лица, којима су такође нанели повреде.

Сумња се и да је, један од осумњичених, у новембру 2014. године, физички напао две особе са Златибора и нанео им повреде.

Дана 29.01.2015. године, полицијски службеници су на основу наредбе судије Основног суда у Ужицу извршили претресање стана и других просторија осумњичених, и том приликом су у једном стану пронашли три ножа, један ручно израђен бокс од метала, једне нунчаке, дрвену палицу и ваздушну пушку „ЦЗ“. Код другог осумњиченог је пронађен смотуљак у који је била увијена семенка, за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.

У току је даљи рад на утврђивању чињеница везаних за ове догађаје.

О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.