početak GRADSKA Нови намештај инспирисан Италијом

Нови намештај инспирисан Италијом

od nedelja
2,5K pregleda

ФОРМА ИДЕАЛЕ У УЖИЦУ
Форма идеале у Ужицу у четвртак, 15. августа 2019. године, представила је нови колекцију намештаја инспирисана Италијом. Никола Ружичић, ПР менаџер компаније Форма идеале, каже да се нова колекција први пут представила почетком године на међунарoдном сајму у Келну.

– Драго нам је што имамо прилику да нашим купцима донесемо Италију у Србију и да им представимо како смо кроз инспирацију три покрајине, Тоскану, Умбрију и Трентино осмислили нове колекције. Сада је, после великог сајма у Келну, колекција доступна и нашим грађанима идентично високог квалитета и пажљиво осмишљених детаља. По овим покрајинама су назване и нове колекције. Систем елемената Тоскана нам доноси савремен тематски концепт уређења дневног боравка, синоним је за практичност, удобност и јединствен стилски израз. Дизајн и организација елемената колекције Трентино доприноси практичним и естетским аутентичним решењима за опремање ентеријера, посебна повољност огледа се у могућности прилагођавања композиција елемената према расположивим димензијама и функционалним захтевима у простору. Систем елемената Умбриа краси елегантан и сведен дизајн елемената као и шармантни колорит дрво декора – рекао је Никола Ружичић.

Према његовим речима, компанија Форме идеале је регионални лидер намештаја са преко 1.700 запослених и 35 салона намештаја у Србији. Седиште компаније је у Крагујевцу, где је смештена производња плочастог намештаја, док се тапацирани намештај производи у Мајданпеку. Форма идеале је највећи српски извозник намештаја, са двоцифреним годишњим растом извоза у 44 земље на 4 континента и са преко 10 посто укупног броја запослених у индустрији намештаја у Србији.

З.Г.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.